Ludilo sa Zarinom aplikacijom, Hrvatice bijesne: “Za dvije minute je sve rasprodano”

Autor: Poslovni.hr , 25. studeni 2022. u 12:19
FOTO: REUTERS/Juan Medina/File Photo

Black Friday popusti u Zarinim dućanima počeli su jutros, a sniženje je u Zarinoj aplikaciji i na sajtu počelo sinoć u 20 sati.

Tisuće Hrvatica su odjeću i modne dodatke birale od jučer i strpljivo čekale 20 sati kako bi popusti (koji ove godine idu do 40%) bili aktivirani. No za mnoge od njih uslijedilo je neugodno iznenađenje.

Grupe na Facebooku koje okupljaju obožavateljice Zare koje tamo prodaju, kupuju i razmjenjuju odjeću prepune su negativnih iskustava sinoćnjeg šopinga, odnosno pokušaja istog. Mnoge tvrde da su se pojedini artikli rasprodali za samo dvije minute, prenosi Index. 

Mnoge Hrvatice su ostale bez željenih artikala

“Znači ne mogu da vjerujem, cijeli dan biram stvari i spremim si košaricu. Točno u 20h su mi sve izbacili iz košarice i nakon 10 min ponovo vratili, ali više od pola stvari je rasprodano”, piše jedna korisnica Facebooka u jednoj od grupa.

“Znači u 20.02 min sve rasprodano, nisam znala da i na aplikaciji treba kampirati”, dodaju.

“U 20:00 je kaput koji dugo želim bio rasprodan. Potrebno je biti uporan i refreshat stranicu ili košaricu ukoliko je u njoj proizvod nedostupan. Često se vrate neki proizvodi. U 23h sam uspjela uloviti svoju veličinu”, pišu.

“U 19:59 jedina stvar koja mi je bila u košarici je odjednom bila rasprodana u svim veličinama. Svaki put ista stvar kad počinje sniženje”, žale se.

“Zašto se čudite? Pa svake godine je ista priča, odustala sam odmah. Od mene imaju jedno veliko 0”, zaključuju.

Komentirajte prvi

New Report

Close