Provjerite besplatno svoje znanje, riješite kviz i osvojite veliki popust za usavršavanje jezika

Autor: Poslovni.hr , 18. srpanj 2023. u 09:54
Foto: Ilustrativna fotografija

Let’s do some Business English.

Engleski je lingua franca današnjeg doba i gotovo da nema osobe koja se njime ne koristi. U današnje vrijeme globalizacije engleski je sredstvo komunikacije među poslovnim ljudima, putnicima, znanstvenicima i studentima. Gotovo će svi u svome životopisu navesti engleski jezik u kategoriji o poznavanju stranoga jezika. No, koliko ga uistinu dobro znamo i koliko se njime pravilno koristimo?

U suradnji s Boutique Lingua školom stranih jezika i prevoditeljskim centrom, Poslovni dnevnik vas izaziva na mali jezični dvoboj.

Riješite kviz na web stranici Boutique Lingue i besplatno provjerite svoj stupanj znanja engleskog jezika, a naši profesori specijalizirani za engleski kao jezik poslovne komunikacije javit će Vam se s rezultatima i pokazati Vam kako osvojiti današnji globalizirani svijet.

Pridružite nam se u našoj ljetnoj online školi i uz 25% popusta usavršite svoje vještine poslovne komunikacije na stranom jeziku ili se predbilježite za jesenske tečajeve i ostvarite isti popust!

O ŠKOLI BOUTIQUE LINGUA

Škola stranih jezika i prevoditeljski centar u kojem se svakom polazniku i klijentu prilazi individualno i osmišljava program prema potrebama i mogućnostima.

Prof. Gorana Rajčić, direktorica i osnivačica Boutique lingua jezičnog centra, nakon dugogodišnjeg iskustva u prevoditeljskoj industriji i podučavanju talijanskog jezika osmislila je jezični centar s posebnim pristupom učenju stranih jezika i svim vrstama prevođenja.

Individualizirani pristup svakom tečaju ili prijevodu garantira najkvalitetniji rezultat u optimalnom vremenskom roku.

Naši predavači i prevoditelji profesionalci su koji vole jezike i najsretniji su kada mogu podijeliti znanje i ljubav prema komunikaciji na svim svjetskim jezicima.

Javite nam se na mail adresu s naznakom POSLOVNI25 i ostvarite 25% popusta na poslovni tečaj engleskog, njemačkog, talijanskog ili francuskog jezika.

POPUST VRIJEDI ZA SVE VRSTE TEČAJEVA AKO SE ISKORISTI DO 25.08.2023.

Nakon toga vrijede druge standardne ili u tom trenutku važeće pogodnosti.

www.boutiquelingua.com

Mail: info@boutiquelingua.com

Mobitel: 098 428 530

https://www.facebook.com/boutiquelingua/

 

Komentirajte prvi

New Report

Close