Ljetni Fresh Island na Zrću DOBIVA I ZIMSKI pandan, u Francuskoj

Autor: Sergej Novosel Vučković , 20. rujan 2018. u 21:59
U alpskom odmaralištu Les Orres plesni festival bit će od 9. do 13. ožujka 2019. PD

Organizatori Fresh Islanda tako pripremaju prvi Fresh Mountain, zimsko izdanje svojeg projekta, koje će se od 9. do 13. ožujka održati u spomenutom francuskom skijalištu.

Sedam ljeta je proteklih godina festival Fresh Island “žario i palio” plažom Zrće u Novalji na Pagu pa nema sumnje da će “zapaliti” i francusku zimsku destinaciju Les Orres u Alpama. Prvi međunarodni hip hop i r’n’b festival u Hrvatskoj, koji je od 2012. na slavnu plažu dovodio renomirana imena svjetske plesne scene i elektronske glazbe, od Chrisa Browna i Seana Paula do Wiz Khalife, Snoop Dogga i Iggy Azalee, postajući i unosan turistički proizvod, spreman je na velik inozemni iskorak. Organizatori Fresh Islanda tako pripremaju prvi Fresh Mountain, zimsko izdanje svojeg projekta, koje će se od 9. do 13. ožujka održati u spomenutom francuskom skijalištu, smještenom od 1550 do 2750 metara nadmmorske visine i koje raspolaže sa stotinjak kilometara staza.

“Spremni smo na nove festivalske avanture i širenje brenda na svjetsko tržište. Fresh Mountain je zimski festival koji smo osmislili u suradnji s agencijom Collegium Putovanja, turističkim liderom za mlade. Ovaj mlađi brat našeg Fresh Island Festivala u ožujku iduće godine najavljuje uzbudljivo snježno putovanje za sve ljubitelje hip-hopa, skijanja i boardanja, kao i avanture i putovanja”, poručuje Adnan Mehmedović-Medo, suosnivač i PR direktor novaljskog “eventa” koji je u sedam godina posjetilo više od 10.000 ljudi iz svih krajeva svijeta, ne računajući one domaće.

To je dokaz da je Fresh Island afirmirani urbanokulturni brend koji doprinosi i lokalnoj ekonomiji, budući da su njegovi gosti i dobri potrošači. U debitanskom izdanju zimskog, Fresh Mountaina, računaju na oko dvije tisuće posjetitelja, koji se već mogu prijaviti za uživanje u sedmodnevnom programu.

“Osim dnevnih i noćnih nastupa velikih glazbenih imena, koja ćemo, skupa s programom u Francuskoj, predstaviti početkom listopada, posjetitelje čekaju i brojni turistički sportski i zabavni sadržaji. Već se sad mogu prijaviti za rani, “early bird” aranžman, za 199 eura po osobi”, kaže Mehmedović. Broj mjesta za prvi Fresh Mountain u Les Orresu je ograničen, zbog čega je zainteresiranima omogućena internetska registracijska kampanja.snv

Komentirajte prvi

New Report

Close