Dobro obratite pažnju kako konzumirate tunjevinu i sardinu, jer postoje stvari koje o njima ne znate. Nisu sve vrste ribe jednako zdrave, pa treba biti oprezan u pogledu učestalosti njihovog korištenja u prehrani. Riba je izuzetno zdrava namirnica, prije svega zbog velikog postotka proteina, ali i omega-3 masnih kiselina, piše B92.
Nutricionisti kažu da je sardina najbolja konzervirana riba i da s njom ne možemo pogriješiti. U 100 grama sardine ima čak 25 grama proteina. Zahvaljujući velikoj količini kalcija ove sitne ribe su od izuzetnog značaja za zdrave i čvrste kosti.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu