Lideri na konferenciji o strateškom menadžmentu

Autor: Poslovni dnevnik , 06. svibanj 2014. u 22:00
O svom radu govorit će i znanstvenik Ivan Đikić/D. Marušić/PIXSELL

O uspjehu u poslu će pričati dvadesetak panelista.

Regionalna konferencija Lideri za lidere u organizaciji tvrtaka Mirakul i Motivacijski govornik održat će se 16. svibnja u Zagrebu, a tema će biti Strategic management, leadership&life balance.

Konferencija će okupiti vodeće hrvatske i regionalne lidere iz područja međunarodnog poslovanja, financija, proizvodnje i obrazovanja te iz turizma, enogastronomije, sporta i umjetnosti."Uvijek sam znao da moram i mogu otići za nečim što me motivira, a to je bilo iskazivanje vlastitog talenta jer nisam znao koliko sam dobar, što sve mogu i što sve postoji u meni", riječi su Ivana Đikića, hrvatskog znanstvenika i profesora na sveučilištu Goethe Institute of Biochemistry II, jednoga od panelista konferencije Lideri za Lidere. Preuzimanje odgovornosti, predanost i samodisciplina karakteristike su koje određuju lidere, jer lider postajete kada vam drugi poklone svoje povjerenje, ali prije toga morate sami vjerovati u sebe, svoj uspjeh i voljeti ono što radite.Lideri su ljudi koji pokreću gospodarske procese, a ključna je dugoročna dosljednost u radu i držanje smjera koji vodi prema ostvarenju strateškog cilja.

"Trebate sve probleme pojednostaviti i onda ih nije teško rješavati, samo nemojte problem doživljavati prevelikim", ističe  gospodin Ivan Greblički, predsjednik Uprave tvrtke Boxmark Leather d.o.o., također jedan od panelista. U četiri strateška panela sudjelovat će više od dvadeset lidera koji će govoriti o konkretnim primjerima i poslovnim situacijama te pokazati s kojim se sve izazovima susreću u svom poslovanju i na koji način ih rješavaju. 

Komentirajte prvi

New Report

Close