KupiMe se širi, okuplja 100.000 domaćih i stranih dobavljača

Autor: Poslovni.hr , 24. ožujak 2022. u 13:34
Kupime.hr

Više od 100.000 proizvoda različitih domaćih i stranih dobavljača.

KupiMe, prva i najpoznatija hrvatska platforma za grupnu kupovinu i kuponsku prodaju, nedavno je uložila značajna sredstva u proširenje poslovanja te razvoj specijaliziranog softvera za internetsku kupnju (e-commerce). Time je platforma svoja dugogodišnja iskustva u kuponskoj prodaji odlučila iskoristiti za proširenje poslovanja na brzorastući e-commerce, a od idućeg tjedna njihova online trgovina bit će obogaćena s proizvodima više od 100.000 različitih domaćih i stranih dobavljača.

Komentirajući iskorak u poslovanju, direktorica platforme KupiMe Renata Krstić istaknula je kako je to logičan smjer razvoja tvrtke te iskorak na tržištu koje će do kraja ove godine, prema nekim procjenama, na globalnoj razini vrijediti više od pet bilijuna američkih dolara.

“KupiMe ima svoju tradicionalnu publiku i vjerne kupce koji redovito posjećuju stranicu, a sad će na njoj moći kupovati i različite kategorije proizvoda, od kućnih potrepština i potrošačke elektronike do mode i uredske opreme. Podaci pokazuju kako će se uskoro 30 posto maloprodaje odvijati online, a KupiMe planira biti dijelom tog rasta i to pružanjem platforme za online trgovinu za više od 100.000 domaćih i stranih dobavljača”, istaknula je Krstić.

Jače širenje u regiji

Pritom se u ovoj ambicioznoj platformi ne planiraju koncentrirati samo na hrvatsko tržište, već se probiti na regionalne pozicije u kojima je brend ima svoje tržišno utemeljenje i prepoznatljivost. Primjerice, samo u Srbiji KupiMe već uspješno i autonomno posluje već 12 godina. Prema pojedinim istraživanjima, unatoč velikom proboju stranih webshopova na tržišta regije, kupci i dalje većinom radije odabiru kupovinu u domaćim online trgovinama, a KupiMe takvu percepciju ima u svim zemaljama regije.

“Potencijal online trgovine je ogroman, a naš tržišni adut je akumulirano znanje, iskustvo, baze podataka i posebna softverska rješenja. Jedini na tržištu povezujemo kuponsku prodaju iskustava s ‘klasičnom’ online prodajom proizvoda. Na jednom mjestu sad nudimo i najpoznatije brendove, dostupne u bilo koje doba dana, a uskoro ćemo predstaviti i nove inovativne projekte kojima planiramo diktirati trendove na e-commerce tržištu regije”, zaključila je Renata Krstić.

Komentirajte prvi

New Report

Close