Šestero mladih kuhara odmjerilo snage i znanja iz kulinarstva na finalu druge sezone METRO Junior top chef. Predjelo, točnije ceviche i guacamole spremali su pod mentorstvom chefa Maria Mihalja, glavno jelo om jam, odnosno ljutu tajlandsku juhu s povrćem, shitake gljivama i piletinom, mlade kuhare naučio je spremati chef Konstantin Lukianenko, a desert Flambirane smokve s kremom od mascarponea pod mentorstvom Nenada Kukurina.
Vrhunsko usavršavanje
Pobjedu je odnio Tibor Klobučar, maturant Ugostiteljsko-turističkog učilišta Srednje škole Zabok koji je osim titule Junior top chefa dobio i školovanje na kulinarskom institutu Kul Inu te posjet Milanu i METRO HoReCa Akademiju te jednom od talijanskih restorana s Michelinovom zvjezdicom. Uz njega, tajne kulinarskih majstora iz Milana otkrit će i drugo plasirana Gabriela Filca te treće plasirana Andrea Mikinac.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu