Kandidat talent showa probao je odglumiti Gorana Bareta…

Autor: 24sata , 02. studeni 2018. u 14:05
Foto: 24 sata

Osim izazova, kandidati su u Karlovcu odigrali zanimljivu partiju ZORB nogometa u ogromnim gumenim loptama. Tijekom neugodnih izazova su se predstavljali, a u nogometu su se borili tim protiv tima.

U prošloj epizodi Videostara saznali smo tko su finalisti ove sezone, a u četvrtoj epizodi slijedi vatreno krštenje novih kandidata. Mentori i popularni JoomBoosovi youtuberi Petra Dimić, Matija Lazarević i Filip Dejanović pred kandidate su stavili neke neugodne i zanimljive zadatke i izazove da se njima predstave i dokažu da imaju J-faktor. Evo kako su prošli.

Mentori su kandidatima s papira čitali neke neugodne situacije u kojima se svatko ponekad nađe u životu, a oni su morali biti što prirodniji i što bezbolnije proći te situacije. Bilo im je dopušteno i malo drame.

Bivši stanar Big Brothera i jedan od kandidata u Petrinom timu, Luciano Plazibat,morao je u fiktivnoj situaciji otplesati najbolji freestyle i tako dokazati Donaldu Trumpu zašto ne bi trebao uništiti svijet. Bilo je tu još neugodnih situacija, a jedan od kandidata, Sven Kranželić, morao je čak glumiti Gorana Bareta.

Osim izazova, kandidati su u Karlovcu odigrali zanimljivu partiju ZORB nogometa u ogromnim gumenim loptama. Tijekom neugodnih izazova su se predstavljali, a u nogometu su se borili tim protiv tima.

Nakon puno trčanja, padanja i naguravanja, samo je jedan tim mogao biti pobjednik. Ako vas zanima tko se najviše dokazao i pobijedio, pogledajte novu epizodu!

Komentirajte prvi

New Report

Close