Kalendar za 2022. izgleda obećavajuće: Svi koji vole spajati praznike i blagdane doći će na svoje

Autor: Poslovni.hr , 04. studeni 2021. u 12:07
Foto: pixabay

Odavno nije bilo toliko prigode za spajanja produženih vikenda u godini pred nama. 

Pogled na kalendar sljedeće 2022. godine zaista je očaravajući. Odavno nije bilo toliko prigode za spajanja produženih vikenda u godini pred nama.

Evo, za blagdan Tri kralja prve prilike za spajanje. Neradni je dan četvrtak, pa s dodatkom petka evo poštenog odmora od novogodišnje fešte, piše Slobodna Dalmacija.

Dobro, Uskrsni je ponedjeljak – ponedjeljak, 18. travnja, ali tko ne radi, i to su tri dana koja nisu za bacit.

Tijelovo je 16. lipnja, pada u četvrtak. Dodaš jedan dan i četiri prekrasna lipanjska dana su pred vama. Tek što ste se vratili na posao, eto vas iza kuta čeka Dan antifašističke borbe 22. lipnja. Usred tjedna, u srijedu, pa možete spajati s nedjeljom prije ili poslije.

Ali, eto kolovoza, Dan pobjede 5. kolovoza događa se u petak, a Veliak Gospa je 15. kolovoza u ponedjeljak.

Onda je red opet se malo odmoriti od neradnih dana sve do studenog, Svi sveti su u utorak. Pa nije red raditi samo ponedjeljak, zar ne.

I konačno kraj godine, Božić jest u nedjelju, ali je Sveti Stjepan u ponedjeljak 26. prosinca, što nije loše s obzirom na ovogodišnji Božić od kojeg nema ništa od dodatnih odmora.

Dakla, svi stručnjaci za slobodne dane i povezivanje blagdana imaju se čemu radovati kad je u pitanju godina iduća godina.

Komentirajte prvi

New Report

Close