Kako se najbolje otrijezniti? Imamo recept, a ovaj napitak izbjegnite jer radi više štete nego koristi

Autor: Poslovni.hr , 24. prosinac 2022. u 07:21
Foto: Pixabay

Ako se poslije previše pića i burne noći osjećate loše, isprobajte lijek protiv mamurluka koji su još prije nekoliko godina otkrili znanstvenici s Instituta za kemijsku tehnologiju u Mumbaiju.

Proslave, praznici, godišnji odmori i mnoge druge prilike koje su pred nama uključuju dosta konzumiranja alkohola, ali da glava ne bi boljela sutradan, postoji rješenje. Ako se poslije previše pića i burne noći osjećate loše, isprobajte lijek protiv mamurluka koji su još prije nekoliko godina otkrili znanstvenici s Instituta za kemijsku tehnologiju u Mumbaiju, piše B92.

Navodno, najbolje rješenje je specijalno piće od kokosove vode, limete i kruške, uz obrok pripremljen od sira, paradajza i krastavca. Ova kombinacija hrane i pića pomaže kod ublažavanja mamurluka u kratkom vremenskom roku.

Mada mnogi ljudi poslije burne noći ujutro najprije posegnu za šalicom kave, stručnjaci kažu da je to najgora opcija, jer ispijanje crnog napitka može samo prolongirati mamurluk, a ne ublažiti njegove negativne efekte.

Komentirajte prvi

New Report

Close