Kako se boriti sa stresom na poslu

Autor: Promo , 17. listopad 2023. u 06:21
Foto: Biorela MagneBiotic

Budući da je danas stres teško izbjeći, važno je osvijestiti potrebu da što prije pokušamo pronaći način kako se nositi s njim.

Susrećete li se i vi sa stresom na poslu? Istraživanja govore da je pod stresom na poslu svaki drugi zaposlenik, a 90% onih koji se susreću sa stresom na poslu javlja se svom liječniku.

Iako mala količina stresa može biti poticajna i gurati nas prema naprijed, stres u većim količinama guši kreativnost i utječe na kvalitetu obavljanja radnih zadataka. Jer, tko još može raditi pod pritiskom?

Kako biste se brzo obračunali sa stresom upoznajte najnoviji premium proizvod iz linije Biorela® dobrih* bakterija! Biorela® MagneBiotic jači je od stresa, a njegov glavni sastojak je magnezij koji u kombinaciji s klinički potvrđenim sojem dobrih* bakterija i vitaminom B6 povećava otpornost na stres.

Foto: Biorela MagneBiotic

Kako mozak funkcionira pod stresom?

Imate važan sastanak ili nadređenima trebate pokazati prezentaciju projekta na kojem dugo radite? I tada dolazi do pojave simptoma stresa. U trenucima stresa istovremeno se aktiviraju i mozak i crijeva te si međusobno šalju signale da je „vrijeme za bijeg“. Napetost, bolovi u tijelu, loša koncentracija i smanjena produktivnost neki su od simptoma koji govore da je tijelo pod stresom.

Danas je prepoznata važnost komunikacijskog puta osi crijeva-mozak i utvrđeno je da različite emocije koje proživljavamo utječu na probavni sustav. Stres i negativne emocije koje nas zaokupljuju mogu poremetiti dvosmjernu vezu između crijeva i mozga te time narušiti ravnotežu crijevne mikrobiote i dovesti do pojave probavnih tegoba.

Kako se lakše nositi sa stresom?

Budući da je danas stres teško izbjeći, važno je osvijestiti potrebu da što prije pokušamo pronaći način kako se nositi s njim. Ovdje se ističe Biorela® MagneBiotic koji u jednom proizvodu sinergijski djeluje s tri sastojka – magnezij, ciljani soj dobrih* bakterija i vitamin B6 pružit će podršku živčanom sustavu.

Foto: Biorela MagneBiotic

Magnezij kao mineral važan za dobro psihološko zdravlje u proizvodu Biorela® MagneBiotic, u dvije kapsule pruža punu dnevnu dozu od 375 mg čime se ublažava utjecaj stresa na organizam. Također, magnezij utječe na stvaranje serotonina u crijevima koji kao hormon sreće doprinosi dobrom raspoloženju. Vitamin B6 ciljano je dodan u proizvod jer omogućuje bolju apsorpciju magnezija te doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Magneziju su pridodane i dobre* bakterije iz klinički potvrđenog soja HOWARU® Calm (Lactobacillus paracasei Lpc-37™) u snažnoj dozi od 17 milijardi CFU dobrih* bakterija. Spomenuti soj podržava rad crijevne mikrobiote i pomaže u borbi protiv štetnih učinaka stresa.

Biorela® MagneBiotic svojom jedinstvenom antistres formulom pruža podršku u stresnim situacijama i utječe na pravilno funkcioniranje osi crijeva-mozak u trenucima velikih količina stresa.

Ako želite bolje kontrolirati stres na poslu, ali i u privatnom životu kojeg je ponekad teško pomiriti s poslovnim obvezama, utjecati na psihološko zdravlje, opustiti mišiće te smanjiti umor i iscrpljenost, birajte Biorela® MagneBiotic s trostrukom kombinacijom premium sastojaka.

Svi Biorela® proizvodi proizvode se u farmaceutski čistim sobama prema najvišim standardima kvalitete. Provjereni sastojci iznimne stabilnosti osiguravaju vrhunsku kvalitetu proizvoda koji se pakira u blistere s troslojnom folijom za optimalnu zaštitu od štetnih utjecaja.

Proizvod je pogodan za vegetarijance i vegane budući da je zapakiran u kapsulama biljnog podrijetla. Biorela® MagneBiotic dostupan je u svim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Magnezij i vitamin B6 doprinose normalnoj psihološkoj funkciji i funkciji živčanog sustava te smanjenju umora i iscrpljenosti. Magnezij doprinosi normalnoj funkciji mišića.

*nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu

Komentirajte prvi

New Report

Close