Kako osigurati nezaboravan doživljaj za svoj božićni domjenak ili večeru?

Autor: PD VL native tim , 22. studeni 2023. u 12:10
Foto: Native

Uz prave izbore, vaša božićna zabava može biti vrhunac godine za vas i vaš tim.

Sezona blagdana je pred vratima, a za mnoge tvrtke to je savršeno vrijeme da okupe svoje zaposlenike i partnere u svečanoj atmosferi. No često božićni domjenak tvrtke upadne u zamku i zapravo postane tek još jedno službeno, poslovno druženje. A da biste svoju božićnu zabavu podigli na novi nivo te odabranom društvu priuštili ugodno iskustvo dovoljno je pri organizaciji slijediti nekoliko savjeta i preporuka.

Odabir pravog mjesta u pravo vrijeme

Odabir pravog mjesta je poput odabira savršene odjeće za soirée. Mora ostaviti snažan dojam i stvoriti atmosferu dobrodošlice u kojoj vladaju sezonske čarolije. Bilo da se radi o ugodnoj banketnoj dvorani, luksuznom restoranu, modernom kafiću ili nekom tradicionalnom prostoru, mjesto održavanja daje važan ton cijelom događaju.

Također u stvaranju prvog dojma može vam pomoći WHITE QUARTET.

Originalan pristup aranžiranju najpoznatijih pjesama od Olivera do Sinatre, nadahnut spojem baroknih elemenata i otmjenim zvukom violina, osigurava nezaboravan i elegantan karakter za svaku manifestaciju. Zbog inovativnog pristupa glazbenom izričaju i brendiranom načinu odijevanja u bijelo, White Quartet zaokupiti će pažnju vašim uzvanicima, angažirajući ih u prepoznavanju melodija instrumentalnih obrada te zasigurno ostati u dubokom sjećanju.

Ovo je idealan odabir za obogaćivanje atmosfere kod okupljanja uzvanika na eventu ili kao pozadinska glazba za svečanije poslovne večere.

Kulinarska ekstravaganca

Kao nijedna druga zabava u godini, božićna bi trebala biti pravo kulinarsko putovanje. Od svečanih predjela do primamljivih glavnih jela i dekadentnih deserata, blagdanski jelovnik neka priča priču o uživanju.

Aktivnosti koje izazivaju radost

Slavlje života je u stvaranju trenutaka koji izazivaju radost i potiču povezanost. Razmislite o organiziranju prigodnih team-building igara, razmjeni darova Secret Santa ili foto kabinama s rekvizitima na temu blagdana. Ove aktivnosti ne samo da dodaju zabavu zabavi, već i potiču osjećaj prijateljstva među zaposlenicima.

Performansi koji će ostati duboko urezani u sjećanju

Božićni domjenci su više od običnih okupljanja; predstavljaju priliku za stvaranje nezaboravnih trenutaka. Ključ uspješnog božićnog domjenka leži u pažljivo odabranim performansima koje će ostati duboko urezane u sjećanju uzvanika i tako učiniti vašu proslavu posebnom. Bilo da se radi o zapanjujućem glazbenom nastupu, nastupu stand-up komičara ili plesačima svaki element doprinosi atmosferi o kojoj će se pričati i kad Vaša proslava završi. Primjer kreativnog glazbeno-scenskog nastupa jest nastup harmonike uz DJ-a.

Inovativni spoj tradicije i modernog izričaja ruši sve predrasude o ovom instrumentu te pomiče granice glazbenog izričaja sa kratkim i atraktivnim performansima Martina Kutnara (harmonika) u kombinaciji sa DJ-om. Na ovaj kreativan i neviđeni način privucite pozornost na početak službenog programa Vašeg eventa, osvježite monotoniju pozdravnih govora ili jednostavno podignite atmosferu vaše proslave.

Vizualni spektakl

Vizualnu privlačnost svoje božićne zabave osigurajte zadivljujućim ukrasima, ambijentalnim osvjetljenjem ili laser-showom koji uživo može blagdansku proslavu pretvoriti u pravi spektakl. U kombinaciji sa glazbenim nastupima, ovi vizualni elementi stvorit će potpuno iskustvo za pamćenje.

Uz prave izbore, vaša božićna zabava može i trebala bi biti vrhunac godine za vaš tim. Od mjesta događaja i hrane do zanimljivih aktivnosti i glazbenih nastupa, svaka komponenta igra ključnu ulogu u tome da proslava bude nezaboravna. Stoga, imajte na umu ove savjete i svakako istražite što rade Martin Kutnar i White Quartet.

Sadržaj nastao u suradnji s Martinom Kutnarom

New Report

Close