Još ima poštenih ljudi: Vratila joj novce koje je pronašla na bankomatu

Autor: Poslovni.hr , 18. kolovoz 2021. u 09:46
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

‘Meni je baš uljepšala utorak. Hvala joj.’

Reporterka RTL-a Leona Šiljeg nakon posla otišla je u poštu pa na bankomat gdje je podigla tristo kuna, izvadila karticu i pritom zaboravila uzeti novce.

– Otišla sam potom u obližnju trgovinu i uopće nisam primijetila da nisam podigla tristo kuna jer sam plaćala karticom. Vratila sam se u stan i zvoni mi mobitel. Nepoznati fiksni broj. Banka. Kažu mi: Leona, zvala je gospođa koja je pronašla 300 kuna na bankomatu i tražila tko je napravio transakciju prije nje. Ostavila je svoj broj, zapišite gospođa Alebić.

Nazvala sam je, našle smo se. Ona misli da bi to svi napravili. Nije htjela uzeti novac. Dok sam je čekala, na kiosku sam pitala imaju li neku veliku čokoladu, kupila sam MERCI. Isto platila karticom jer nisam imala keša. Opet sam joj ponudila novac, ali nije htjela ni čuti iako sam je molila. Ma ni čokoladu nije željela uzeti, ali rekla sam da je to hvala i zamolila da uzme. Ona misli da bi to svi napravili. Meni je baš uljepšala utorak. Hvala joj, rekla je Leona Šiljeg Slobodnoj Dalmaciji.

Komentirajte prvi

New Report

Close