Amauris Vienna Hotel
Oaza mira u srcu Beča

Jeste li se ikada zapitali što skriva iza svojih raskošnih palača i šarmantnih ulica?

Poznat po svojoj bogatoj kulturnoj baštini i očaravajućoj atmosferi, Beč nudi nevjerojatno iskustvo koje će zauvijek ostati urezano u vašem sjećanju. No nakon cjelodnevnog razgledavanja, ponekad je potrebno pronaći mirno mjesto za opuštanje.

PD VL native tim
02. svibanj 2023. u 09:31
The Amauris Vienna Spa

Poznat po svojoj bogatoj kulturnoj baštini i očaravajućoj atmosferi, Beč nudi nevjerojatno iskustvo koje će zauvijek ostati urezano u vašem sjećanju. No nakon cjelodnevnog razgledavanja, ponekad je potrebno pronaći mirno mjesto za opuštanje.

Foto: Amauris

Beč je taj nevjerojatni grad koji ima sve – od prekrasnih povijesnih građevina do očaravajućih parkova i fantastične hrane. Smješten uz obale Dunava, ovaj europski dragulj nudi savršen spoj tradicije i suvremenosti, od posjeta raskošnim palačama i muzejima do uživanja u klasičnoj glazbi i tradicionalnoj bečkoj kuhinji. Grad odiše poviješću, ali istovremeno je živahan i moderan, s brojnim događanjima i aktivnostima koje privlače posjetitelje iz cijelog svijeta.

Baš tu, u srcu ovog magičnog grada, nalazi se Amauris Vienna, hotel koji oduševljava svojom elegancijom i luksuzom. Smješten na prestižnom bulevaru Ringstrasse i okružen povijesnim znamenitostima, postaje savršeno mjesto za početak istraživanja Beča. Svojim gostima nudi raznolike sadržaje, uključujući luksuzne sobe i apartmane i ekskluzivni Spa koji pruža potpunu relaksaciju cjelodnevne šetnje i razgledavanja.

Foto: Amauris

Ova oaza mira nudi široki spektar wellness i spa tretmana, poput finske saune i parne kupelji obogaćene aromaterapijom, koje pozivaju na oslobađanje od stresa i napetosti te donose osjećaj pročišćenja tijela i uma. Nakon uživanja u visokim temperaturama saune, ledena fontana čeka spremna da pruži osvježavajući dodir za potpuni užitak, a njihov unutarnji bazen s prozirnim staklenim krovom iznad njega dodatno upotpunjuje doživljaj, omogućujući vam da uživate u plivanju pod otvorenim nebom, stvarajući jedinstvenu i opuštajuću atmosferu

U Amauris Spa, svaki element prostora pažljivo je promišljen kako bi stvorio atmosferu potpune relaksacije i obnove, a za potpuni doživljaj gosti mogu rezervirati tretmane masaže u posebnoj prostoriji, gdje stručni terapeuti pružaju individualno prilagođene tretmane za potpuno opuštanje i obnovu. Amauris Spa gostima hotela nudi i luksuzne beauty tretmane, omogućujući im da se osjećaju njegovano i osvježeno iznutra i izvana.

Foto: Amauris

Za one koji vole aktivnosti, tu je moderno opremljena teretana sa najnovijom opremom za vježbanje koja omogućuje gostima da održe aktivan stil života čak i na odmoru.

Amauris Spa neizostavna je destinacija za sve koji posjećuju Beč, pružajući im priliku da se prepuste luksuzu i relaksaciji, u srcu ovog dinamičnog grada koji spaja prošlost i sadašnjost, stvarajući jedinstveno iskustvo koje će ostati urezano u srcima svih posjetitelja.

Sadržaj nastao u suradnji s Hotelom Amauris   

New Report

Close