Jeftinije.hr predstavio novu uslugu

Autor: Poslovni.hr , 24. ožujak 2022. u 13:32
FOTO: Pixabay

Odgovara na potrebe sve zahtjevnijih online potrošača.

Jeftinije.hr, najveća platforma za usporednu online kupnju u Hrvatskoj, predstavila je novu uslugu Jeftinije Marketplace, koja odgovara na potrebe sve zahtjevnijih online potrošača, a web trgovinama otvara put do novih potencijalnih kupaca na najposjećenijoj ecommerce platformi u regiji.

Digitalna tržnica na Jeftinije.hr osmišljena je tako da potrošačima omogući još jednostavniju, sigurniju i bržu online kupnju koju će moći izvršiti u željenoj web trgovini izravno s Jeftinije.hr platforme.

Sve izazovnije tržište i perspektivu koju ima Jeftinije Marketplace ima u Hrvatskoj, ali i ostatku regije, objasnio je izvršni direktor Jeftinije.hr, David Čreslovnik.

„Biti ecommerce igrač ovih dana je izrazito izazovan posao. Troškovi oglašavanja eksponencijalno rastu, a konkurencija je jača nego ikad. Istovremeno su i sami potrošači sve zahtjevniji, sve osvješteniji po pitanju zaštite okoliša i održivosti. Privući korisnike u web trgovinu, odraditi zahtjevne logističke zadatke, osigurati najbolje uvjete dostave te istovremeno pružiti savršeno iskustvo kupnje postaje sve zahtjevnije za prosječan tim, prosječne web trgovine. I upravo je u tome velika snaga digitalnih tržnica – pomoći će web trgovinama u svim gore nabrojanim izazovima te usput smanjiti njihovu ovisnost o Facebook i Google kanalima. Da zaključim, prisutnost na Jeftinije Marketplaceu omogućit će web trgovcima da izazovne logističke zadatke prepuste nama kako bi se oni sami mogli koncentrirati na svoje kupce i pružanje najboljeg korisničkog iskustva“, rekao je Čreslovnik.

Bolje pozicioniranje za domaće trgovce

Ova digitalna transformacija Jeftinije.hr domaćim web trgovinama otvara put do tržišta srednje i istočne Europe, zahvaljujući ostalim platformama za usporedbu cijena Heureka Grupe, čiji je Jeftinije.hr sastavni dio od 2018. godine. S prisutnošću Heureka Grupe u 9 zemalja, s 23 milijuna mjesečnih korisnika i mrežom od 55 tisuća partnerskih web trgovina, Jeftinije Marketplace omogućuje domaćim trgovcima bolje pozicioniranje na dinamičnom tržištu, a potrošačima jamči sigurnu i zaštićenu kupnju u web trgovinama koje su im do sada bile manje dostupne.

„Jeftinije.hr ovim samo pokazuje da svojim partnerima može ponuditi dodatne, jedinstvene usluge koje će im pomoći da postanu vodeći ecommerce igrači u regiji. Marketplace nije novost na razvijenim tržištima, čini otprilike 66 % prodaje na europskim ecommerce tržištima. Trgovci će prisutnošću na Jeftinije Marketplaceu dobiti pristup većini online kupaca ne samo u Hrvatskoj, već uskoro i u ostalih 8 država CEE regije. Praktički, omogućujemo im da iskoriste našu vodeću poziciju na tržištu i naš know-how te da bez pretjeranih ulaganja dobiju pristup tržištu od 23 milijuna ljudi“, rekao je Igor Martinović, voditelj prodaje na platformama Jeftinije.hr i Idealno.rs.

‘Market je najuspješniji model poslovanja u ecommercu’

S obzirom da su unutar Heureka grupe, na CEE tržištu, digitalne tržnice dostupne na rumunjskom, mađarskom, slovačkom i češkom tržištu, podaci i iskustva sudjelujućih trgovaca nedvosmisleno pokazuju kako su digitalne tržnice poput Jeftinije Marketplacea sa svojim jedinstvenim prednostima poželjna mjesta za prikazivanje ponude i privlačenje online kupaca. Konkurentske cijene, veliki broj ponuda te praktična i brza objedinjena dostava  iz provjerenih i sigurnih web trgovina u Hrvatskoj i ostatku regije, zadovoljit će potrebe i najzahtjevnijih online potrošača.

„Marketplace je najuspješniji model poslovanja u ecommercu, a dovodimo ga u Hrvatsku kako bi lokalnim web trgovcima otvorili mogućnosti cross-border prodaje, a domaćim potrošačima omogućili lagodniji i jednostavniji način online kupnje. Za Heureka grupu, Marketplace trenutno predstavlja više od 10 % GMV-a (op.a., gross merchandise volume) i očekujemo da će taj udio značajno rasti unutar dvije ili tri godine“, komentirao je Michal Vodak, COO Heureka grupe.

Kontinuiranim unapređenjem svojih usluga, Jeftinije.hr pomaže pojednostaviti i ubrzati online kupnju za stotine tisuća online potrošača u Hrvatskoj, a ovim je korakom transformacije u digitalnu tržnicu svojim korisnicima, domaćim online potrošačima otvorila put do još većeg broja pouzdanih web trgovinama koje potrošačima mogu jamčiti sigurno i besprijekorno iskustvo online kupnje.

Komentirajte prvi

New Report

Close