Isplanirajte svoje i dječje obaveze uz odličnu uslugu udobnog i sigurnog prijevoza RIDE4Kids

Autor: Promo , 27. ožujak 2019. u 15:30
FOTO: PROMO

Više ne morate izostajati s posla i brinuti za prijevoz djece i kompliciranu organizaciju dana. Za sve zaposlene roditelje tu je opcija RIDE4Kids!

Svakoga tjedna vozite svoje dijete u školu i na različite izvannastavne aktivnosti? Predstavljamo vam uslugu koja vam nudi ono najvrjednije – vaše vrijeme. Više ne morate izostajati s posla i brinuti za prijevoz djece i kompliciranu organizaciju dana. Za sve zaposlene roditelje tu je opcija RIDE4Kids!

Sigurno i na vrijeme
Ova jedinstvena taksi usluga svu pažnju usmjerava u maksimalno poštivanje privatnosti i sigurnosti. Riječ je o profesionalnom i sigurnom obiteljskom prijevozu uz fleksibilnost i mogućnost rezervacije jednokratne ili ponavljajuće vožnje. Sada možete jednostavno i brzo isplanirati svoje obaveze unaprijed, kako bi se na kraju dana opušteni mogli posvetiti svome djetetu.


Postoji mogućnost individualnih i grupnih prijevoza, s jednim ili više vozača, ovisno o vašim potrebama. Također, ako odaberete povoljnu vožnju u jednom smjeru, u povratnom ostvarujete 50 posto popusta!

Kvalitetna vozila i profesionalni vozači
Ova usluga uključuje i prijevoz manjih skupina (do 8 putnika) pa ne brinite ako vam treba prijevoz klinaca na hokejaške i nogometne utakmice ili pak na ritmičko natjecanje! U ovoj posebnoj ponudi ne naplaćuje se čekanje za povratak. Kvalitetna vozila koja prevoze djecu uključuju Mercedes-Benz V klasu i Opel Vivaro.


Za najmlađe su osigurane besplatne auto sjedalice različitih veličina. Tako postoje one od 0 do 9 kg, zatim od 9 do 18 kg te booster sjedalice (18-36 kg). Prilikom rezervacije potrebno je obavijestiti o broju djece i potrebama za sjedalicama.
Ova jedinstvena taksi usluga za djecu osigurava iskusne i licencirane RIDE2 vozače koji jamče potpuno siguran prijevoz uz maksimum udobnosti. Isprobajte i uvjerite se!

New Report

Close