Ironman Poreč, Istria je rasprodan tri mjeseca uoči utrke

Autor: Poslovni.hr , 27. srpanj 2023. u 12:24
FOTO: Press

Plava Laguna 15. listopada ponovno će biti domaćini najvećeg triatlona u ovom dijelu Europe! Atraktivne staze, smještaj za natjecatelje i njihove obitelji na samoj lokaciji, u apartmanima i hotelima Plave Lagune, ali i sjajna atmosfera kakvoj smo svjedočili i lani, jamstvo su sjajnog sportskog vikenda u posezoni! 

Dobra organizacija i komoditet za natjecatelje i njihovu pratnju, doveli su ove godine do još većeg interesa i povećanja broja natjecatelja. Lani je bilo prijavljeno 1000 triatlonaca, ove godine čak 500 više.

”Izuzetno samo zadovoljni i raduje nas veliki interes za Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč, Istria ove godine. Čak 1500 prijavljenih natjecatelja dokaz su da smo itekako zanimljiva triatlonska destinacija, posebno jer se sve odvija u jednoj zoni-  Zelena Resortu- od prijava, starta, tranzicije do cilja. Dobro odrađena promocija Utrke u Italiji dovela je do povećanja broja talijanskih natjecatelja, kao i onih iz Velike Britanije što nam je jako važno, jer znamo da je Ujedinjeno Kraljevstvo, nakon Njemačke, najjača triatlonska regija. I za kraj, nadamo se da ćemo i ove godine u organizacijskom smislu opravdati povjerenje sportaša koji dolaze iz cijelog svijeta”, ističe Goran Vrus, direktor Utrke.

Start utrke kreće s plivačkom trasom u Zelena Resortu u Poreču, ispred Hotela Parentium Plava Laguna. Tranzicijska zona zona planirana je ispred Hotela Molindrio Plava Laguna, a biciklistička trasa i ove će se godine protezati i zatvorenim istarskim Ipsilonom što omogućava brzu vožnju te ostvarivanje tzv personal best rezultata.

Organizatori Plava Laguna Ironmana 70.3 Poreč i ovim putem zahvaljuju Gradu Poreču, Općini Funtana, turističkim zajednicama te lokalnoj zajednici na suradnji i podršci tijekom utrke kao i brojnim navijačima  jer svi oni zajedno pružaju dodatan vjetar u leđa kako  natjecateljima, tako i organizaciji.

Komentirajte prvi

New Report

Close