I vama nestaju čarape tijekom pranja rublja? One završavaju u jednom skrivenom pretincu

Autor: Poslovni.hr , 05. svibanj 2023. u 14:07
Foto: Unsplash

“Dugujem ispriku svojoj obitelji jer sam ih krivio za gubljenje čarapa”, a drugi je dodao: “Ne mogu vjerovati da su godine šale kako perilica jede čarape zapravo istinite”.

Ako ste ikada prali rublje i primijetili da vam nakon pranja nedostaje jedna čarapa, niste jedini. Zagonetan trenutak koji će vam sigurno dati pauzu za razmišljanje, frustrirajuće je pokušavati otkriti gdje je odjeća nestala. Međutim, ispostavilo se da bi vaša perilica rublja mogla biti krivac, piše Klixba.

Korisnik TikToka otkrio je skriveni odjeljak gdje bi se one mogle nalaziti. U videu može se vidjeti kako muškarac skida poklopac na rubu perilice da pogleda unutra i otkriva hrpu čarapa.

Drugi su korisnici bili zadivljeni ovim otkrićem pa je tako jedan napisao: “Dugujem ispriku svojoj obitelji jer sam ih krivio za gubljenje čarapa”, a drugi je dodao: “Ne mogu vjerovati da su godine šale kako perilica jede čarape zapravo istinite”.

Naime, to je uobičajena pojava kod različitih tipova perilica rublja, uključujući prednje i gornje utovarivače. Ponekad se čarape zarobe u različitim komponentama, a preopterećenje perilice također može uzrokovati probleme.

Ako imate perilicu s prednjim punjenjem, ​​možda ćete moći vratiti čarape tako što ćete provjeriti postoji li područje za čišćenje.

Komentirajte prvi

New Report

Close