HRT se oglasio o velikom gafu s novom epizodom ‘Crno-bijelog svijeta’

Autor: Poslovni.hr , 15. prosinac 2020. u 09:34
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Podsjetimo, novi veliki gaf dogodio se sinoć na programu HRT-a. Nakon što su dugo najavljivali novu sezonu popularne serije “Crno-bijeli svijet”, u ponedjeljak su od 21 sat iz čista mira emitirali 12. epizodu prve sezone “Vrijeme odluke”, sada je reagirao i HRT.

Nakon velikog gafa s prvom epizodom nove sezone serije Crno- bijeli svijet, regairali su i s HRT-a.

“Zbog ljudskog faktora – pogreške u ispisu naloga za emitiranje – večeras je u emitiranju programa HTV-a došlo do velikog propusta, pa je umjesto 1. epizode nove 4. sezone krenula zadnja epizoda 1. sezone “Crno-bijelog svijeta”. Pogreška je nakon nekoliko minuta ispravljena, a HRT će zbog toga poduzeti disciplinske mjere protiv odgovornih osoba za ovu veliku pogrešku, te se ispričava gedateljima zbog nastale situacije” poručili su, piše Večernji list. 

Podsjetimo, novi veliki gaf dogodio se sinoć na programu HRT-a. Nakon što su dugo najavljivali novu sezonu popularne serije “Crno-bijeli svijet”, u ponedjeljak su od 21 sat iz čista mira emitirali 12. epizodu prve sezone “Vrijeme odluke”. Da nešto nije u redu moglo se vidjeti odmah na početku epizode koja se odvija na Božić 1980., a ne 1985., kada je najavljeno da će se odvijati četvrta sezona. Na društvenim mrežama nastalo je opće ismijavanje (ne)sposobnosti nadležnih.

Gledatelji su odmah uočili grešku, a na Instagramu je reagirao i jedan od glavnih glumaca serije Slavko Sobin.

– Meni je super drago vidit sebe 7 godina mlađeg, al evo, pozdravite u komentarima ekipu koja je pustila krivu epizodu. Ja vam ne stignem odgovorit na pitanje na koje ne mogu zamislit odgovor, napisao je Sobin.

Komentari (2)
Pogledajte sve

HRT je institucija …sve ostalo su televizije…

Pogledajte  njihove STUDIE . u kojima snimaju dnevnik…HRT , pa Isuse, koliko su novaca potrošili na ovu  dizajniranu, predivnu , svemirsku  prostoriju…to je meni nezamislivo…ko da spikeri hodaju po oblacima…..

Ja nemam povjerenja u vijesti…ne znam zašto…i zato ne gledam vijesti.

Ali, putopisi, povjerenje u filmove , dokumentarci ..ostaje sve o.k…

RTL- suvereno najbolji termin,ali ..puno tema koje nas ne zanimaju..preopširno…

NOVA- pristupačni, nenametljivi..ljudski pristup temama..najviše socijalne note prema gledateljima ..loš termin…kad već odgledamo udarne teme …sport i vrijeme je njihovo..

Naše domaće sapunice ….to je bogu za plakati glumatanje i  recitiranje….ako me hoće netko

psihički mučiti ,onda je to ..to..

 

Kad uhljebi piju na poslu. HRT treba ukinuti.

New Report

Close