Toplo vrijeme i visoke temperature glavobolju zadaju proizvođačima mesa. Gotovo svi muku muče kako zaštititi svoje meso od plijesni i zadržati onaj prepoznatljiv okus. Neki su uveli čak i noćna dežurstva pokraj pušnica. Iz godine u godinu, zime sve toplije, lica zabrinutija, problemi – veći, piše HRT.
“Nema snijega, nema minusa, kako čujem minusi se najavljuju tek nešto sitno u drugom mjesecu. A mi se moramo prilagođavati. Samo dimom možemo spasiti meso od ove prevelike vlage jer prevelike oscilacije, bilo vlage bilo temperature su najveći neprijatelji mesa”, ističe Dragan Modić iz Bošnjaka.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu