Grand Park Hotel Rovinj osvojio nagradu ‘Hotel Property Award 2020’

Autor: Poslovni.hr , 12. listopad 2020. u 10:26
Foto: Press

Grand Park Hotel Rovinj otvoren je u travnju prošle godine kao najveća pojedinačna investicija Adris grupe u turistički dio posla, vrijedna gotovo 700 milijuna kuna.

Ovogodišnju nagradu „Hotel Property Award 2020”, u konkurenciji od 40 hotela iz 12 europskih zemalja, osvojio je Maistrin Grand Park Hotel Rovinj. Hotel Property Award jedna je od najprestižnijih nagrada u industriji, dodjeljuje se od 2002. godine za originalnost koncepta smještaja, arhitektonsku kvalitetu, integraciju objekta u okruženje, dizajn, inovaciju (planiranje i izgradnja, dizajn, rad i tehnologija, kao i srodni procesi, okoliš / održivost), te profitabilnost. Sve veći broj prijavljenih hotela posljednjih godina, potvrda je sve većeg značaja ove nagrade u hotelijerstvu.
„Ovogodišnji nas je dobitnik impresionirao uspješnim kombiniranjem jednostavne i moderne arhitekture karakteristične za hrvatske arhitekte 3LHD iz Zagreba, elegantnim dizajnom interijera kojeg potpisuje jedan od najcjenjenijih i svjetski najpoznatijih talijanskih dizajnera i arhitekata, Piera Lissonija. Grand Park Hotel Rovinj integriran je u svoje okruženje na jedinstven način da gosti mogu uživati u prekrasnom pogledu na grad Rovinj”, izjavio je Andreas Martin, generalni direktor društva Hotelforum management GmbH prilikom dodjele nagrade Maistrinoj perjanici.
Podsjećamo, Grand Park Hotel Rovinj otvoren je u travnju prošle godine kao najveća pojedinačna investicija Adris grupe u turistički dio posla, vrijedna gotovo 700 milijuna kuna. Najnoviji hotel u Maistra Collection brendu, član je organizacije Leading Hotels of the World. Nalazi se nasuprot starogradske jezgre Rovinja, s pogledom na crkvu svete Eufemije i otok svete Katarine. Na šest katova hotela gostima su na raspolaganju 209 soba i suiteva, šest restorana i barova, shopping promenada te Albaro Wellness&Spa koji je proglašen jednim od najboljih spa centara u ovogodišnjem Red Best Spa izdanju.

Komentirajte prvi

New Report

Close