FOTO: Top Gun: Maverick na Très Chic vikendu u Kaptol Boutique Cinema

Autor: Objava za medije , 20. svibanj 2022. u 12:29
Foto: Cinestar

Dugoočekivani nastavak Top Gun: Maverick pogledajte u Kaptol Boutique Cinema u sklopu Très Chic vikenda koji traje od 26.05. do 28.05

Ako vam se sviđa original, ovo je sve što ste čekali 36 godina! TOP GUN: MAVERICK je konačno ugledao svjetlo dana jer se premijera odgađala više puta kako bi dočekala situaciju u kojoj kina najnormalnije rade. Svi bez sumnje očekuju da će pokoriti kino blagajne jer vraća se omiljeni pilot Pete “Maverick” Mitchell, kojeg ponovno utjelovljuje Tom Cruise, a najšarmantniji filmski izlazak u Hrvatskoj u tom će tjednu biti Très Chic večeri uz premijeru filma u Kaptol Boutique Cinema.

Prvi nastavak Top Gun-a vrlo je brzo postao dio popularne kulture. Soundtrack ′Take My Breath Away′ i danas je klasik filmske glazbe, a prodaja bomber jakni i avijatičarskih naočala, koje je Tom Cruise proslavio, porasla je nakon premijere za 40 posto. Za nastavak Top Gun-a brojni filmski kritičari kažu da odaje počast originalnom filmu, ali istovremeno utire vlastiti put ka nebu! TOP GUN: MAVERICK je sve što smo željeli da bude i više od toga, a Tom Cruise je i ovog puta bez premca i nadmašuje sve što možete zamisliti!

Dodatni buzz oko filma podigla je i Lady Gaga koja je otpjevala je naslovnu pjesmu filma ‘Hold my hand’ koja je i prije same premijere postala veliki hit.

TOP GUN: MAVERICK u distribuciji Blitza pogledajte u Kaptol Boutique Cinema u sklopu Très Chic vikenda koji traje od 26.05. do 28.05., od četvrtka do subote. Sve posjetitelje očekuju bogate poklon vrećice i razna iznenađenja u baru ili na terasi kina. Zainteresirani će u 19:20 moći prisustvovati i panelu na temu „Žene u zrakoplovstvu, mogućnosti i izazovi“ kojem će se pridružiti gošće s bogatim pilotskim iskustvom, a ljubitelji motora i ovog filma, uživo će moći vidjeti fantastičnu repliku Cruisevog motora iz prvog Top Gun-a; Kawasaki GPZ 900R Ninja!

Dolazak Top Guna na filmska platna nakon 36. godina zaslužuje i odličan party tako da za vas tijekom tri dana nastupaju kultni zagrebački DJ-i; 26. svibnja DJ Filip Jelaš, 27. svibnja DJ Stanko Bondža i 28. svibnja DJ Ozren Kanceljak.

Osigurajte mjesta na vrijeme jer je kapacitet ograničen, a sve drugo prepustite najšarmantnijem kinu u Zagrebu. Više informacija kao i kupnja ulaznica moguća je ovdje. 

Trailer filma pogledajte ovdje.

 

New Report

Close