FOTO: Pronašli smo idealan hotel za poslovna događanja u Splitu!

Autor: Poslovni.hr , 20. veljača 2020. u 09:44
Foto: Press

Osim ležernosti koja je svojstvena ovom gradu i 2.715 sunčanih sati godišnje, razlog zašto biste trebali organizirati poslovna događanja vaše tvrtke u Splitu je Marvie Hotel & Health.

Angažman vaših zaposlenika na treningu tvrtke, fokus partnera koje pozivate na predstavljanje proizvoda i pažnja potencijalnih kupaca ne ovise isključivo o sadržaju koji ćete im prezentirati. Priprema prezentacije, simpatični primjeri iz prakse i šarm su neophodni, no sve započinje lokacijom, a gotovo idealnu za poslovna događanja pronašli smo u Splitu. Osim ležernosti koja je svojstvena ovom gradu i 2.715 sunčanih sati godišnje, razlog više za odabir Splita je novi Marvie Hotel & Health. Sa 76 soba i apartmana odličan je za manje poslovne grupe, a raspolaže s dvije modularne dvorane, ukupnog kapaciteta do 65 mjesta. Odmah po dolasku u splitski rezidencijalni predio Zenta, sudionicima je na raspolaganju podzemna garaža hotela na tri etaže iz koje se dizalom stiže na recepciju. Ugodan dizajn Marviea, hotela usmjerenog na zdravstveni turizam i brigu o sebi te simpatično no vrlo profesionalno osoblje ostavit će odličan prvi dojam. Funkcionalnost dvorana i opreme u kojima ćete samostalno prilagoditi temperaturu grijanja i hlađenja, izoliranost od buke te brz i kvalitetan wi-fi signal dostupan kroz cijeli hotel, u današnje vrijeme se podrazumijevaju. No ono što Marvie čini drugačijim su sadržaji i ponuda pa tako prilikom rezervacije smještaja i dvorana možete zatražiti organizaciju ležernijih edukacijskih programa kojima ćete završavati ili započinjati radni dan i upotpuniti program. Kuharske radionice, priprema koktela, zatim edukacije o pripremi kave ili sommelierski tečaj prilike su za brže povezivanje među kolegama i poslovnim partnerima. Ukoliko želite opuštajući ili adrenalinski program na otvorenom, nude i izlete brodom na dalmatinske otoke, foto safari, rafting i brojne druge opcije. Za druženje i zabavu uz glazbu, hranu i piće možete odabrati između hotelskog restorana, Renevie welness zone za koktele uz bazen ili atraktivne krovne terasa pored vanjskog bazena s najljepšim pogledom na splitski akvatorij koji ste ikada vidjeli.

Upravo je Renevie wellness zona dio hotela koji ćete i vi i vaši gosti najviše cijeniti. Započeti dan u wellnessu, plivanjem u zatvorenom, ili za toplijih dana u bazenu na krovnoj terasi, mogućnosti tjelovježbe u sklopu hotela ili rekreacijskoj zoni odmah pored hotela mogućnosti su koje se pružaju za obećavajuću učinkovitost radnog dana. Među sadržajima Renevie wellness zone nude se još i relax zona, jacuzzi, finska i turska sauna, teretana te brojni tretmani za zdravlje i ljepotu. Činjenica da se u sklopu hotela nalazi i ordinacija fizikalne medicine i rehabilitacije AquaMed Medical Wellness, sigurno će brojne poslovne ljude privući da se oslobode sve učestalijih bolova u donjem dijelu leđa.

U Marvie Hotel & Health svaki je segment ponude usmjeren na kvalitetnu brigu o sebi i postizanje fizičke i mentalne harmonije i balansa. Uz jednu od najboljih wellness zona u Splitu te specijaliziranu ponudu zdravstvenih usluga, veliku ulogu u odličnom dojmu koji ovaj hotel ostavlja ima i hotelski restoran. Da’Mar prednjači s ponudom kreativnih, mediteranskih jela, jedino je to mjesto u gradu za bezglutensku večeru ili ručak u sljedovima koji su toliko prepuni boja i okusa da su među redovnim gostima chefa Martina Grubiše i osobe koje ne moraju jesti jela bez glutena već biraju Da’Mar. U istinskoj gastronomskom obilju ovdje mogu uživati i vegetarijanci i vegani, kao i dijetetičari i svi ostali s prehrambenim restrikcijama. U Da’Maru će se pripremati i hrana za radni ručak i coffee break no budite sigurni, primijetit ćete da su drugačiji, bez obzira koliko hotela ste zbog posla do sada posjetili.

A činjenica da se Marvie Hotel & Health nalazi svega 10-tak minuta ugodne šetnje uz more od Dioklecijanove palače, nije ključna informacija za uspjeh vašeg poslovnog okupljanja, no dobrodošla je.

Detaljnije na www.marviehotel.com/hr

Komentirajte prvi

New Report

Close