FOTO: Ova turistička zajednica za Svjetski dan turizma daruje posjetitelje, evo svih detalja

Autor: Poslovni.hr , 23. rujan 2022. u 12:15
Foto: Matija Turkalj

Od 26. rujna do 2. listopada posjetitelji će moći uživati u najvećim atrakcijama po promotivnim cijenama ulaznica, povoljnijim za čak 80 posto.

Želite li posjetiti dvorac Janković u Suhopolju, čuti i vidjeti kako i gdje je živjela ta plemenitaška obitelj, doznati zbog čega Ilka Janković nije jedno vrijeme svog muža grofa Elemira pustila u bračnu ložnicu..? Možda vas zanima i Dravska priča u Noskovcima u kojoj se između ostalog nalazi i oporavilište za bijele rode ili kako je izgledao Papuk u vrijeme karbonskih močvara…

Ako još niste, pravo je vrijeme da posjetite Virovitičko-podravsku županiju. Naime, u razdoblju od 26. rujna do 2. listopada ulaznice za sve atrakcije kulturne, povijesne i prirodne baštine – a vrijedi ih posjetiti – platit ćete tek 20 posto od njihove uobičajene cijene.

“Povodom obilježavanja Svjetskog dana turizma 27. rujna, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije svim posjetiteljima osigurava 80 posto popusta na ulaznice za muzeje i posjetiteljske centre na području Virovitičko-podravske županije”, kaže direktorica Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije Martina Jakelić.

Idealna je to prilika da obiđete Posjetiteljski centar Dravska priča u Noskovcima, Centar za posjetitelje Dvorac Janković u Suhopolju, Interpretacijski centar Kuća Petra Preradovića u Grabrovnici čiji je postav posvećen životu i djelu velikog pjesnika.

Promotivni destinacijski paket obuhvaća i posjet Geoinfo centru u Voćinu te dvorcu Pjeačević, danas Gradskom muzeju u Virovitici. Za doživljaj umjetničke baštine baroka koja je pohranjena u samostanskoj riznici župe Svetog Roka u Virovitici ulaz se inače ne naplaćuje, ali je potrebna prethodna najava.

Komentirajte prvi

New Report

Close