FOTO: Kad pogledate garsonijeru od 11 m2 u Zagrebu, zbog jednog detalja nećete moći vjerovati svojim očima

Autor: Poslovni.hr , 01. travanj 2022. u 11:30
Foto: Njuskalo

Opremljen je kaučem s madracem za spavanje, perilicom rublja, pločom za kuhanje, pećnicom, napom, mini hladnjakom, ormarima.

Tržište nekretnina zadnjih godina, složni su stručnjaci, a osjećaju to dobro i građani, divlja. Na internet forumu Reddit ovih dana kod korisnika je hit jedan stan iz Zagreba ukupne površine 11 m2. Stan se nalazi u suterenu u Laginjinoj ulici, oglas za njega objavljen je na popularnoj stranici Njuškalu, a mjesečna renta iznosi 280 eura, tj. nešto više od 2100 kuna.

– Stan ima sveukupnu površinu 11 metara četvornih (jedna sobica) i nalazi se u suterenu zgrade. Opremljen je kaučem s madracem za spavanje, perilicom rublja, pločom za kuhanje, pećnicom, napom, mini hladnjakom, ormarima. Grijanje je na struju te trošak grijanja ovisi o tome koliko najmoprimac grije i potroši (postoji strujno brojilo i plaća se stvarna potrošnja). Režije se plaćaju posebno i nisu uključene u cijenu najamnine. Obavezan polog u visini jedne mjesečne najamnine – navedeno je u oglasu.

Iako će nam od sutra poskupiti režije i nekad je manje bolje, društvene mreže ne mogu naći neku pretjerano pozitivnu stvar u stanu. Posebno ih je zgrozio WC, koji je, čini se po fotografijama, samo wc školjka instalirana u tuš kabinu. Dva u jedan, reklo bi se.

– Da je cijena u kunama, dobro bi razmislio – jedan je od ‘lajkanijih’ komentara.

Korisnici Reditta komentirali su kako vlasnik napominje da ponekad i on boravi u stanu, a javila se i djevojka koja je uselila pa isti dan iselila iz tog stana jer je vlasnik tu večer došao prespavati u stan i negodovao je što se djevojka zaključala u sobi dok je spavala.

Komentirajte prvi

New Report

Close