FOTO: Dok je većina slavila u zimskim kaputima, ovaj 72-godišnjak se kupao u ledenoj Savi

Autor: Poslovni.hr/Hina , 01. siječanj 2024. u 09:59
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Pridružili su mu se i prijatelji splavari.

Zagrepčani i njihovi gosti veselo su uz pjesmu, zdravicu i ples ušli u Novu godinu, bogati program odvijao se na više lokacija u središtu grada, a na središnjem gradskom trgu zabavljali su ih grupa Let 3 i Zagrebačka filharmonija.

Doček na Trgu bana Jelačića počeo je u 19 sati, a zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević pridružio se slavljenicima u najluđoj noći te ima čestitao Novu godinu.

Bogat program priređen je i na drugim adventskim lokacijama. Na Fuliranju na Stossmayerovom Nova 2024. dočekana je sa splitskim TBF-om, na Europskom trgu s kolektivom Vitamin Disco, te na adventskoj lokaciji Matoš i mačke s DJ-em Primecom.

Kupanje u ledenoj Savi

Brođanin Zvonimir Karadža – Kara (72) i ovog je Silvestrova, osamnaesti put za redom, zaplivao u hladnoj Savi. Pridružili su mu se i prijatelji splavari, članovi Udruge splavara Cica Mata.

Trgove i ulice okićenog glavnog grada, u čijem su središtu brojne kućice s hranom i pićem, obilazili su tijekom novogodišnje noći brojni Zagrepčani i gosti od kojih su neki u Novu godinu uklizali u Ledenom parku, gdje je klizalište otvoreno do dva sata.

Najluđu noći u godini Zagreb je, poput većine hrvatskih gradova, obilježio bez novogodišnjeg vatrometa, koji su zamijenili atraktivni vizualni efekti.

Komentirajte prvi

New Report

Close