FOTO: City Center one slavi rođendan, posjetiteljima popusti i zabava, a poznati podržali humanitarnu akciju

Autor: Antonija Alar , 16. listopad 2015. u 19:35
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

City Center one nije zaboravio ni na svoje najmlađe posjetitelje. U centru su postavljeni ‘korneri’ sa slasticama, nagradnim igrama, a tu su i cooking showovi, zabavni kvizovi, facepainting, predstave te brojna iznenađenja.

U petak 16. listopada 2015. godine u 16 sati počela je proslava rođendana City Centera one East, West i Split. Od petka do nedjelje, u sva tri City Centera one, možete sudjelovati u humanitarnoj akciji “Daj 5 za vedriji svijet”, u kojoj doniravši pet kuna dobivate šampanjac i komad ukusne City torte. Sva prikupljena sredstva od donacija, u suradnji s udrugom Hrvatska pomaže, bit će usmjerena štićenicima Kuće sv. Josipa za nezbrinutu djecu i Udruge za pomoć djeci sa senzornim poremećajima – Senzori. Kuća sv. Josipa za nezbrinutu djecu u Hrvatskom Leskovcu pruža obiteljski dom djeci i mladima, koji iz određenih razloga ne mogu odrastati u vlastitim obiteljima, a trenutno se brinu za 30-ero djece i mladih u dobi od sedam do 23 godina. Sva prikupljena sredstva bit će namijenjena za opremanje tri nove kuće u kojima će biti po desetero djece.

“Kuća sv. Josipa brine se o djeci sve do kraja školovanja i do njihova osamostaljenja dok ne nađu zaposlenje”, izjavila je Suzana Plavec, odgojiteljica za nezbrinutu djecu. Na štandu u City Centeru one West možete pronaći radove djece, koje možete kupiti po simboličnoj cijeni.

Ivana Marić, domaćica je u City Centeru one West, koja poziva posjetitelje na sudjelovanje u humanitarnoj akciji. Milan Bandić, Ines Preindl,Tea Blažević, Đurđa Adlešić, Mirna Zidarić, Edita Misirić, Sanja Doležal, Blanka Vlašić, Ana Čagalj, Viktorija Rađa, Mislav Čavajda, Tomislav Čubelić samo su neki od poznatih, koji su se odazvali u akciji prikupljanja sredstava za nezbrinutu djecu i proslavi rođendana. Samo u petak, prvi dan rođendana, 16. listopada,City Center one razveselit će brojne posjetitelje poklon bonovima u ukupnom iznosu od sto tisuća kuna. City Center one nije zaboravio ni na svoje najmlađe posjetitelje. U centru su postavljeni ‘korneri’ sa slasticama, nagradnim igrama, a tu su i cooking showovi, zabavni kvizovi, facepainting, predstave te brojna iznenađenja, u kojima će moći sudjelovati sva tri rođendanska dana. Također, po prvi puta, mališani će u simulatoru leta moći iskusiti kako je biti pravi pilot.

Drugi dan, u subotu 17. listopada bit će i koncerti glazbenih zvijezda. U City Centeru one West pjevat će Massimo i posebni gosti Toni Huljić i Madre Badessa, a u City Centeru one East zabavit ćete se uz Natali Dizdar i Marka Tolju. Oba koncerta počet će u 18 sati. A u City Centeru one Split u 20 sati nastupit će Jelena Rozga uz specijalnog gosta Petra Grašu.

Uz poklon bonove, u nedjelju, hostese će dijeliti i kino-ulaznice za film po izboru, koji ćete moći pogledati, samo u Cineplexxu u City Centeru one East.

Nemojte zaboraviti ni pronaći wall of fame s crvenim tepihom u svom City Centeru one. Tamo se fotografirajte (selfie ili ne, svejedno) sami, s obitelji ili prijateljima, uploadajte maštovitu fotku na Facebook stranicu City Centera one ili na svoj Instagram profil uz hashtag #cityzvijezda, jer će najbolje fotke biti nagrađene.

Radno vrijeme centra u petak i subotu bit će do 22 sata, a u nedjelju do 21 sat.

Komentirajte prvi

New Report

Close