FOTO: ‘Pucnjava’ ispred Arene zabrinula građane, počeli panično bježati iz kafića

Autor: Poslovni.hr , 11. svibanj 2022. u 10:06
Foto: Srećko Niketić / Pixsell

U ovoj seriji Pula glumi Pulu, a ne neki drugi grad kao inače

U Puli je ovaj tjedan započelo snimanje serije “FBI: International” iza koje stoje Dick Wolf i Derek Haas. Dick Wolf, između ostalog, poznat je i po slavnoj seriji Zakon i red, kao i nizu drugih ostvarenja, a FBI International nastavak je franšize o FBI-u, u kojem se tematiziraju akcije izvan Sjedinjenih Američkih Država, piše Večernji list.

Akcijske scene snimaju se u centru grada i ispred pulske Arene, a zbog pucnjava koje odjekuju gradom brojni prolaznici koji nisu znali da je riječ o snimanju serije zabrinuto su počeli bježati iz kafića.

Radnja serije odvija se upravo u Puli, u kojoj se i snima, a glavne uloge imaju Luke Kleintank, Heida Reed, Carter Redwood, Vanessa Vidotto i Alexandra Paul, koje će gledatelji imati priliku u vidjeti u ulogama elitnih FBI agenata.

Očito je riječ o nekakvoj potjeri, neki zli Puljani ganjaju nedužne Amerikance pa uskim uličicama staroga grada i žele im se napiti krvi. Ili tako nešto. Morat ćemo još pričekati da vidimo što se točno u ovoj sceni odvija.

U svakom slučaju, na setu serije FBI: International je živo. Riječ je o popularnom serijalu kojem su tema nevolje američkih građana po svijetu i hrabri FBI-jevci koji ih spašavaju. a u pitanju je već drugi spin off serije ′FBI′ nakon serije ′FBI Najtraženiji′.

Serija se prikazuje na kanalu CBS od sredine rujna prošle godine i prati međunarodni tim elitnih agenata FBI-ja čiji je stožer smješten u Budimpešti i kojima je cilj locirati i neutralizirati prijetnje američkim interesima po svijetu, a u ovoj seriji Pula glumi Pulu, ne neki drugi grad kao inače.

Komentirajte prvi

New Report

Close