Evo gdje možete uštedjeti na servisu ili zamjeni guma

Autor: Poslovni.hr , 29. travanj 2024. u 09:30
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Uz pretpostavku da je mnogima trenutačno prioritet sezonska zamjena guma, u ovlaštenim servisima navedenih marki osiguran je popust od 25% na gume renomiranih proizvođača.

Iz postprodaje tvrtke Porsche Croatia, uvoznika vozila marki Volkswagen, Audi, Seat, Škoda i Cupra, kažu Večernjem listu da je u njihovim ovlaštenim servisima upravo sada aktualna Proljetna servisna kampanja. Cilj je te kampanje informirati vozače kako mogu svoja vozila što bolje pripremiti za nadolazeće toplije vrijeme.

Uz pretpostavku da je mnogima trenutačno prioritet sezonska zamjena guma, u ovlaštenim servisima navedenih marki osiguran je popust od 25% na gume renomiranih proizvođača Continental, Semperit, Barum i Pirelli. Uz popust, kupci koji se odluče na montažu guma u njihovoj servisnoj mreži mogu ostvariti i dodatno dvogodišnje jamstvo na gume koje pokriva slučajeve na koje kupac ne može utjecati: bušenje, oštećenja gume prilikom prelaska rubnjaka i vandalizam). Svojim opsegom spomenuto jamstvo predstavlja jedinstvenu uslugu na tržištu, dostupno isključivo u mreži ovlaštenih servisa marki Volkswagen, Audi, Seat, Škoda i Cupra. Dio je ove proljetne kampanje i
program „Servis 4+“ putem kojeg vlasnici vozila starijih od četiri godine, iz VW koncerna, mogu ostvariti značajne uštede na servisnim paketima redovnog održavanja.

Primjerice cijena servisa zamjene ulja, najučestalijeg servisnog paketa, za model Volkswagen Passat (MG 2019, 2.0 TDI DSG) uključujući rad i originalne dijelove iznosi 127,45 eura. Vlasnici modela Škoda Octavia (MG 2019, 1.6 TDI DSG) zamjenu prednjih kočionih obloga mogu obaviti po cijeni 144,06 eura, uključujući rad i originalne dijelove. Važno je ovdje znati i da svi servisni paketi 4+ uključuju ugradnju originalnih dijelova. Poveznica između svega dosad navedenog je program vjernosti pod nazivom Top Card, a u kojem se vlasnicima VW, Audi, Seat, Škoda i Cupra vozila pruža niz pogodnosti i ušteda. Top Card može se aktivirati besplatno.

Komentirajte prvi

New Report

Close