Dječak magnet iz Koprivnice u serijalu na Discovery Channelu

Autor: Agencija VLM , 02. ožujak 2015. u 11:44
Foto: Marijan Sušenj / Pixsell

Stvar je zaintrigirala Simona Farnabyja, engleskog glumca i komičara, koji je krenuo snimati svoj dnevnik putovanja po svijetu u potrazi za pojedincima koji imaju nadljudske moći, ili barem tvrde da ih imaju.

Ivan Stoiljković iz Koprivnice, u Hrvatskoj i svijetu poznat je pod na­dimkom dječak magnet. Svjetski mediji pisali su o Ivanovim sposobnostima, a bilo je i onih koji su cijelu priču nazivali trikom.

Stvar je zaintrigirala Simona Farnabyja, engleskog glumca i komičara, koji je krenuo snimati svoj dnevnik putovanja po svijetu u potrazi za pojedincima koji imaju nadljudske moći, ili barem tvrde da ih imaju. Iz Simonovih putovanja i istraživanja nastao je serijal Čovjek protiv natprirodnog, a naš Ivan je zvijezda prve epizode koja će se premijerno prikazati 6. ožujka u 23 sata na Discovery Channelu.

Za serijal Čovjek protiv natporirodnog Simon je svoje putovanje i potragu za ljudima s posebnim moćima započeo u Hrvatskoj. Krenuo je istražiti dokaze o ljudima—magnetima. U Koprivnici je radio reportažu o desetogodišnjem dječa­ku Ivanu koji svoje sumještane svakodnevno zabavlja "lijepljenjem" željeznih predmeta na svoje tijelo.

Serijal se nastavlja istraživanjem dokaza o nevjerojatnoj ljudskoj snazi i podno­šljivosti boli. Simon posjećuje jedno indonezijsko pleme čiji su članovi očito i­muni na bol, kao i Kineza koji može povući automobil svojim očnim dupljama. Poslije toga prelazi na nadljudske umove zbog čega se sastaje s vodećim indo­nezijskim šamanom Ngurom Hartom koji se, kako se čini, može posjeći bri­tvom, a da se pritom ne ozlijedi. Simon odlazi i u Rumunjsku gdje želi saznati može li uz pomoć poznate iscjeliteljice Zinaide doista lebdjeti. I naposljetku is­tražuje nadljudsko na povratku u Veliku Britaniju gdje ulazi u svijet prigradskih vidovnjaka, medija i paranormalnih pojava. 

Komentirajte prvi

New Report

Close