Dajte glas jednom kandidatu i nagradite ga putovanjem oko svijeta

Autor: Poslovni.hr , 03. listopad 2016. u 11:46
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Kandidat koji dobije najviše lajkova i sličnih reakcija osvojit će Star Allianceovu kartu Round the World Premium u ekonomskom razredu za dvije osobe.

Star Alliance nudi dvije karte Round the World u dobrotvorne svrhe i poziva javnost da odluči tko će od šest kandidata iz užeg izbora biti izabran za putovanje oko svijeta sa svojim suputnikom.

Naši blogeri, koji su se nedavno vratili s putovanja oko svijeta u organizaciji Star Alliancea, predložili su jednog kandidata. Uz uputu da odaberu osobu ili dobrotvornu organizaciju koja zaslužuje put oko svijeta, blogeri su istražili i predložili osobe koje su na njih ostavile najsnažniji dojam i koje mogu biti nadahnuće drugima.

Ljubitelj gastronomije, video bloger Mark Wiens sa stranice @migrationology, koji je proputovao svijet kušajući mnoge delicije, predložio je Dwighta Turnera zbog njegovog rada sa socijalno ugroženom djecom u Bangkoku preko dobrotvorne organizacije @thecourageouskitchen (http://courageouskitchen.org/).

Da nastavimo od hrane prema vinu, guru luksuznih putovanja Scott Eddy (@MrScottEddy) obišao je svijet kušajući vina na šest kontinenata. Odabrao je Tracy Hitchcock i Nate Walsh zbog napora uloženih u osnaživanje izbjeglica i ostalih osoba preko njihove dobrotvorne organizacije Create Common Good (http://createcommongood.org/).

Putni blogeri Megan i Mike (@mappingmegan) nedavno su završili romantično putovanje oko svijeta i željeli bi na put poslati Nate Evensen, u spomen na njegovu voljenu suprugu i putnu blogericu Kimmy Hayes ( http://afterglobe.net/about-us/).

Ronilac Justin Comack sa @truenomads, koji je letio diljem svijeta kako bi snimio podvodni svijet na najboljim ronilačkim lokacijama, nominirao je Dr. Rachel Graham za njezine napore u očuvanju i zaštiti ugroženoga podmorskog svijeta u sklopu organizacije MarAlliance (http://maralliance.org/).

Osnivač stranice @coolhunting, čija se urednica Karen Day nedavno vratila s inspiracijskog itinerera Gap Year, predložio je Susan Easton radi njezinog rada s obrtnicima u cijelom svijetu  #FROMTHEROAD (http://fromtheroad.com/).

Blogerica Oneika Raymond s @Oneikathetraveller nedavno je završila putovanje World Wonders, a nominirala je Masoniju Traylor (http://www.masoniatraylor.com/lady-burgandy) zbog njezinoga inspirativnog rada sa ženama i djevojkama kod kojih je dijagnosticiran HIV ili AIDS.

Svaki je bloger napravio kratki video kojim predstavlja svog kandidata. Možete ih pogledati na Facebook stranici, a dodatne informacije o svim kandidatima pronaći ćete ovdje.

Postupak glasovanja za vašega omiljenog kandidata je jednostavan. Posjetite Facebook stranicu Star Alliancea i najkasnije do 31. listopada 2016.g interaktivno odaberite svog kandidata. Kandidat koji dobije najviše lajkova i sličnih reakcija osvojit će Star Allianceovu kartu Round the World Premium u ekonomskom razredu za dvije osobe.

Putovanje svijetom koristeći letove čak 28 zračnih kompanija, koje nude izbor od 1300 destinacija, a sve uz samo jednu kartu, jedinstveni je proizvod koji može ponuditi jedino udruga zračnih prijevoznika. Kako bi udovoljili sve većoj želji putnika da im se ponude personalizirane opcije putovanja, Star Alliance nedavno je uveo tematske itinerere, kao što su:

World Food, World Wonders, Architecture Hotspots, Nature Trail, Aquatic Wonders, Ramsar Wetlands, Natural Wonders, Great Hotels, Sports Hotspots, Wine Tasting, Romantic Journey and Luxury Lifestyle. Sve informacije o tome možete pronaći ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close