Certificiranje proizvoda Immortella kozmetike tvrtke Bloom

Autor: Promo , 26. ožujak 2021. u 10:40

S ciljem izvoza i konkurentnog nastupa na stranim tržištima, Immortella prirodna kozmetika certificirat će svoje proizvode za što će koristiti sredstva iz EU fonda za regionalni razvoj. Time će potvrditi izvrsnost svoje ručno rađene, svježe kozmetike u čiju će se učinkovitost moći uvjeriti i kupci na izvoznim tržištima.

Tvrtka Bloom iz Tučepa uložila je 1.318.875 kuna za strateško financiranje certificiranja Immortella prirodnih, visokokvalitetnih proizvoda za njegu kože. Time se potvrdila kvaliteta Immortella prirodne kozmetike, već prepoznate na hrvatskom tržištu, a ujedno se osnažio nastup prema međunarodnim tržištima. Deset Immortella proizvoda certificirat će se sukladno međunarodno priznatim standardima i zakonskom regulativom što će dugoročno omogućiti planirani rast prihoda od 35% na domaćem te 30% na izvoznim tržištima do 2023. godine.

Tvrtka Bloom je sa svojim brendom Immortella prisutna od 2017. godine na hrvatskom tržištu prirodne kozmetike. Proizvodi sadrže visokokvalitetne sastojke između kojih se ističu eterična i hranjiva ulja, poput ulja smilja iz domaćeg, ekološkog uzgoja. Prepoznata kvaliteta i učinkovitost proizvoda od strane domaćih kupaca te sve učestaliji upiti sa stranih tržišta potvrđuju potencijal razvoja i rasta Immortella kozmetike. Tvrtka Bloom, stoga, ima tendenciju širenja na nova tržišta koja imaju znatno veću potražnju i apsorpcijske kapacitete prirodne kozmetike.

Projektom će se potvrditi dermatološka ispravnost i kvaliteta deset, odabranih Immortella kozmetičkih proizvoda s kojima će tvrtka Bloom ostvariti značajne izvozne potencijale te direktno unaprijediti vlastito poslovanje, a indirektno omogućiti rast lokalnog, regionalnog i nacionalnog gospodarstva kroz povećanje izvoza, rast BDP-a i prihoda lokalne zajednice (kroz zapošljavanja, poreze i sl.). Rezultat ovog projekta bit će spremnost proizvoda za izvoz na ciljana međunarodna tržišta.

Realizacija projekta „Certificiranje proizvoda tvrtke Bloom d.o.o.“, referentnog broja KK.03.2.1.12.0066. sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 941.035 kuna. Tvrtka Bloom (sa sjedištem Slatina 2, 21 300 Tučepi, OIB 48806415003, e-mail: info@imortella.eu, kontakt telefon +385 09 9647 508)  je u ovaj projekt iz vlastitih sredstava uložila 380.000 kuna.

Više informacija o strukturnim fondovima dostupno je na internetskoj stranici Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije www.strukturnifondovi.hr

New Report

Close