Brzo i jednostavno do pravih poklona za vaše poslovne partnere

Autor: Promo , 04. studeni 2022. u 16:28

Njihov bogat asortiman sadrži vrhunske hrvatske i strane brendove.

Bez obzira na to volite li više darivati ili primati poklone, sam proces traženja onog pravog često zna biti stresan, kako zbog manjka vremena, tako i zbog manjka ideja. Ako je tako i kod Vas, Premium Box je pravo rješenje. Osim što omogućuje jedinstveno iskustvo darivanja, bez gužvi i stresa, ovaj hrvatski brend luksuznog darivanja donosi i osvježenje u vidu najkreativnijeg rješenja za sve vrste poklona u iznimno kratkom roku. Na vama je samo da odredite budžet, a sve ostalo prepustite u ruke provjerenih profesionalaca iz Premium Box-a.

Pred nama je ponovno i to doba godine – vrijeme da se kroz posebno kreirane i pažljivo odabrane poslovne poklone zaokruži još jedno razdoblje uspješne suradnje s Vašim partnerima. Time se šalje poruka o suradnji, radi na reputaciji te poboljšava i unaprjeđuje poslovni odnos, a prema podatcima istraživanja PPAI (The Promotional Product Association International) poslovni pokloni predstavljaju i najučinkovitiji oblik marketinga. Taj proces oduzima puno vremena, a s obzirom na to da je kraj godine vrijeme kada vlada gužva i vremena je malo, pomaže kada ga možete prepustiti nekom pouzdanom. Tu uskače Premium Box koji ove godine, uz standardnu ponudu, donosi i pregršt noviteta.

Njihov bogat asortiman sadrži vrhunske hrvatske i strane brendove, dok se posebna pažnja posvećuje eco friendly proizvodima. Pokloni se u potpunosti prilagođavaju vašim potrebama i budžetu, a od ove godine se individualni poklon paketi mogu kreirati i putem web shopa.

Posebno su ponosni, kako ističu, na jedinstvene Majestic poklon kutije, koje svojim posebnim načinom otvaranja predstavljaju pravo osvježenje na tržištu. Definicija su profinjenosti, stila i elegancije te sigurna karta za odabir VIP poklona koji će se pamtiti. Kutije dolaze u bež i crnoj boji, a svaka od njih ima poseban baršunasti umetak s četiri vrste pomno osmišljenih setova – Executive, Crystal, Experience i Supreme.

 

 

 

Ako pak niste sigurni što pokloniti i želite „igrati na sigurno“ Premium Box u asortimanu nudi i poklon kartice u ekskluzivnom pakiranju s iznosom po želji. Ovime omogućavaju da odabir poklona u potpunosti prepustite primatelju kartice i tako osigurate poklon bez greške.

Poklon kartice u poklon kutiji

Najveći novitet ove godine je svakako potpuno novi doživljaj samog kreiranja poklon paketa, unikatan na hrvatskom tržištu. Riječ je o „Sastavi svoj paket“ konfiguratoru integriranom u web stranicu www.premium-box.hr, koji omogućava osmišljavanje poklon paketa s proizvodima po izboru gdje god da se nalazili. Vrlo jednostavno možete u nekoliko klikova odabrati vrste poklon kutija, proizvode te način dostave. Vodeći se motom „Unbox your emotions“ cilj Premium Box-a jest izazvati posebno oduševljenje te stvoriti nezaboravne uspomene, a ovim načinom kreiranja poklona upravo to i dokazuju.

Sve ovo i više može se vidjeti i u novootvorenom Premium Box showroom-u koji se nalazi na adresi Bosiljevska 3, u Zagrebu, čije elegantno uređenje potpisuje mlada dizajnerica Ivana Iličić iz Illiva Dizajn studija. Osim toga, božićni katalog po prvi puta dolazi i u tiskanom obliku, a možete ga pogledati i ovdje.

Božićna čarolija najljepša je kada nema gužve i stresa i kada se dijeli s drugima, a podijeliti se jednostavno može na najelegantniji, Premium Box način.

New Report

Close