Baka iz Zagreba na lotu dobila 80.000 eura: Unuci kažu da nemaju sreće, sve ide njima

Autor: Poslovni.hr , 04. srpanj 2023. u 12:26
FOTO: Press

Sretna dobitnica iz Zagreba igračica je koja je u igri Sve ili Ništa pogodivši sve brojeve osvojila glavni dobitak od 80.000 €. Stigla je na blagajnu Hrvatske Lutrije kako bi isti i podignula.

Igračica kaže kako igra Sve ili Ništa, Loto 7 i Eurojackpot, te uplaćuje na prodajnim mjestima Hrvatske Lutrije, a ovaj je sretni listić uplatila na  Rudeškoj cesti 172 u Zagrebu:

„Imam neke svoje brojeve, no kada dođem na prodajno mjesto uglavnom kažem vašim kolegama da biram opciju Quick Pick (slučajni odabir brojeva). I baš je ta kombinacija slučajnih brojeva donijela glavni dobitak i veliko veselje“ – kaže sretna Zagrepčanka koja je na glavnu blagajnu stigla u pratnji unuka.

Na pitanje postavljeno unuku igra li i on, baka dobitnica brzo je ponudila odgovor:

„Unuci misle kako nemaju sreće, no ja im uvijek govorim kako sreća uvijek dođe i da je samo treba strpljivo čekati. Tako i ja čekam, ali priznajem kako u ovoj igri imam zaista sreće“ – smije se dobitnica i dodaje: „U ovom sam mjesecu nekoliko puta dobila dobitak ’10 ili 1′ i iznos od 260 €.

Unuk me pitao zašto i dalje igram ako sam samo jedan broj uspjela pogoditi, rekla sam mu: „Zlato čekaj, sada je moj red.“ Za dobitak zna njezina uža obitelj, a planove kako će raspodijeliti novac, super baka već je napravila: „Sve dajem svojim unucima kako bi njima bilo malo lakše.“

Komentirajte prvi

New Report

Close