Sljedećeg petka završava treći godišnji ciklus večera Aminess Wine&Gourmet Nights, fine dining eventa s poznatim istarskim chefom Davidom Skokom i gostima kuharima, jednog od projekata koji je transformirao ponudu hotelskog brenda Aminess, ali i gastronomsku scenu Novigrada i okolice.
Radi se o događaju koji se održava najčešće u a la carte restoranu Oliveto hotela Aminess Maestral, svakoga zadnjeg petka u mjesecu od travnja do listopada, a ono što ove večere izdvaja od drugih je otvorena kuhinja u kojoj gosti mogu zaviriti u lonce, raspitati se o receptima te se fotografirati s majstorima kuhinje.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu