Praznik rada je pred vratima, pa iskoristite kvalitetno vrijeme sa svojom obitelji spremajući najfiniji prvosvibanjski roštilj. Svi već znamo proceduru klasičnog roštilja, no ovoga puta vas pozivamo da se odvažite i s nama probate neke ‘nove’ recepte.
1. Za svih koji obožavaju gljive, ovo osvježenje će vas oduševiti. Pomiješajte ricotta sir sa špinatom i češnjakom, začinite i ‘bacite’ na roštilj.
2. Sezona šparoga bliži se kraju, ali ako još uvijek stignete ubrati koji snop, omotajte ih u pršut i sigurno ćete oduševiti i onog najzahtjevnijeg gosta.
3. Zamijenite krumpir sa slatkim batatom, te ga kombinirajte u osvježavajućoj salati zajedno sa rikolom, feta sirom, i bučinim sjemenkama.
4. Pripremite lađice od tikvica – napunite ih umakom od rajčice, sirom i origanom i dobit ćete zdravu i ukusnu verziju pizze.
5. Za kraj smo ostavili svevremenski klasik – zapečena piletina na roštilju sa potpuno prirodnom mješavinom Kotanyi začinskog bilja.
U subotu 17. travnja uz paket magazina Slatko i slano i Večernji list na dar pronađite Kotanyi začinsku mješavinu.
Začinite vaš proljetni vikend uz najfiniji roštilj!