5 hit predmeta hrvatske proizvodnje

Autor: Poslovni.hr , 01. listopad 2014. u 13:49
Jobotichi by Djuvedj / Take Me Home

Portal budi.in predstavlja pet najpopularnijih predmeta hrvatske proizvodnje i dizajna koji uopće nisu suveniri već uporabni predmeti.

Ovog su ljeta brojni turisti posjetili Zagreb i ponijeli sa sobom suvenire, poklone i predmete koji će ih podsjećati na boravak u ovom, kako sami kažu šarmantnom, čistom i poviješću bogatom gradu. Portal Budi.in predstavlja pet najpopularnijih predmeta hrvatske proizvodnje i dizajna koji uopće nisu suveniri već uporabni predmeti, ali su zahvaljujući svojoj kvaliteti i originalnosti otputovali na gotovo sve svjetske kontinente.

Marina Marinski Handmades

Ovo je kolekcija mlade i vrlo talentirane riječke keramičarke koja uključuje ručno izrađene i oslikane keramičke zdjelice, žličice, vaze/posudice, ogrlice, naušnice i broševe s crtežima životinja, cvijeća i ljudskih lica.

Boya

Hit pastele dizajnerice Maje Mesić nisu novost na našem tržištu, ali se već nekoliko godina nalaze pri samom vrhu najprodavanijih proizvoda domaćeg dizajna.

Walligami

Ovo je inovativna posuda za biljke od vodonepropusne tkanine koju možete objesiti na zid sobe, terase ili balkona i time uštedjeti na prostoru.

Jobotichi by Djuvedj

Simpatični likovi su već dobro poznati domaćoj publici kao maleni roboti napravljeni od čipova, dioda i ostalih dijelova elektroničkih uređaja zaliveni u epoksidnu smolu u formi privjesaka, ogrlica, broševa, prstena i naušnica.

Brokula&Ž

Njihova kolekcija za djecu bila je posebno popularna ovoga ljeta – turisti su bili oduševljeni kvalitetom organskog pamuka uobličenog u odličan domaći dizajn dječjih majci, bodija i kapica i upakiranih u simpatične papirnate čaše koje se mogu u potpunosti reciklirati.

Detaljnije pročitajte na portalu Budi.in!

Komentirajte prvi

New Report

Close