24junior od sada i na webu: Stranica namijenjena samo klincima

Autor: Poslovni.hr , 19. veljača 2013. u 17:25
Foto: press

Na stranici junior.24sata.hr možete pronaći zanimljivosti, kvizove, igrice, video-clipove, crteže naših malih čitatelja te korisne savjete koji će zanimati svako dijete.

Tjedni magazin 24junior i mjesečnik 24junior Dječji zabavnik dobili su i svoje izdanje na webu. Na adresi junior.24sata.hr naći ćete stranicu namijenjenu samo djeci i to od 3 do 10 godina. Klincima će se zasigurno svidjeti smiješni i zabavni video-clipovi, igrice za svaku dob te poučni i zanimljivi kvizovi. Za one kreativne, tu su savjeti za 'uradi sam' projekte, a djecu će zaintrigirati i vijesti iz svijeta životinja. 

Pripremili smo i mnogo materijala za preuzimanje (download) na vlastito računalo, poput bojanki i knjiga o ljudskom tijelu. Pozivamo i sve male čitatelje da nam šalju svoje crteže na e-mail adresu junior@24sata.hr – svi će crteži biti objavljeni na web stranici 24junior! Roditeljima će biti važna i informacija da sa 24juniora djeca ne mogu samostalno navigirati natrag na 24sata.hr i tako biti izložena vijestima koje nisu primjerene za njihovu dob: Važno je da svoje dijete odmah registrirate na junior.24sata.hr i svaki puta ulogirate kad koristi stranicu – na taj način djeca se neće moći samostalno vratiti na 24sata.hr. Članke, crteže i ostalo djeca mogu i komentirati te tako međusobno komunicirati, uz strogu kontrolu naših administratora.

Otvaranje stranice namijenjene samo djeci  logičan je nastavak razvoja brenda 24junior unutar 24sata. Djeca i njihovi roditelji prepoznali su 24junior i Dječji zabavnik kao časopise koji zabavljaju i educiraju, a takav je sadržaj sada moguće pronaći i svaki dan unutar web izdanja na adresi junior.24sata.hr.

-. Željeli smo djeci pružiti mjesto na kojem će biti objedinjeno sve što ih zanima: zabava, učenje i komunikacija. Nadograđivat ćemo 24junior i novim fukcionalnosti koje će se zasigurno svidjeti mališanima od 3 do 10 godina starosti, a nadamo se da ćemo i od naših čitatelja dobiti poneki prijedlog – istaknuo je Hrvoje Dorešić, izvršni urednik portala 24sata.hr. 

Komentirajte prvi

New Report

Close