Ženevski VITOL obnovio ugovor s JANAF-om

Autor: Darko Bičak , 27. ožujak 2023. u 21:59
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Nastavit ćemo osluškivati potrebe tržišta te pravovremeno reagirati i prilagođavati kapacitete zainteresiranim kompanijama za suradnju”, rekao je član Uprave JANAF-a Vladislav Veselica.

JANAF je s multinacionalnom energetskom kompanijom VITOL S.A. sklopio Ugovor o skladištenju 117.856 kubičnih metara nafte na Terminalu Omišalj od 1. lipnja 2023. na razdoblje od 6+6 mjeseci. Kako ističu iz JANAF-a, obnavljanje poslovnog odnosa s VITOL-om, koji ima sjedište u Ženevi, najbolji je pokazatelj ispravnog strateškog usmjerenja Jadranskog naftovoda.

“Radi se o istaknutim globalnim i regionalnim naftnim kompanijama koje su povjerenje poklonile upravo Jadranskom naftovodu. U predstojećem razdoblju nastavljamo s intenzivnim poslovnim aktivnostima kako bismo održali postojeće te sklopili nove ugovore na zadovoljstvo nas i partnerskih tvrtki. Nastavit ćemo osluškivati potrebe tržišta te pravovremeno reagirati i prilagođavati kapacitete zainteresiranim kompanijama za suradnju”, rekao je član Uprave JANAF-a Vladislav Veselica.

Njegov šef, predsjednik Uprave Stjepan Adanić, ističe da su i ovim poslom potvrdili kako su spremni zajedničkim djelovanjem, suradnjom i razumijevanjem s partnerima ostvariti daljnji razvoj energetskog sektora te uslugama i kapacitetima spremno odgovariti na sve izazove naftnog tržišta današnjice.

Komentirajte prvi

New Report

Close