Zagrebačka Sinteza preuzela Polikliniku Fides iz Splita

Autor: Objava za medije , 06. rujan 2022. u 14:34
Poliklinika Fides

Ognjen Bagatin, koji je krajem prošle godine preuzeo upravljanje Poliklinikom Sinteza, želi da ona postane snažna medicinska grupacija poznata po vrhunskim medicinskim stručnjacima i najsuvremenijoj opremi.

Poliklinika Sinteza iz Zagreba preuzela je Polikliniku Fides iz Splita.

Tom je akvizicijom Sinteza počela širenje po hrvatskom tržištu te nastavila razvijati paletu medicinskih usluga koje nudi tržištu.

Poliklinika Sinteza koja već 15 godina korisnicima nudi usluge iz područja otorinolaringologije, ginekologije, endokrinologije, logopedije te abdominalne, plastične i estetske kirurgije, odnedavno na zagrebačkoj adresi ima i dermatološki odjel te Ambulantu za bol. Poliklinika upravo na toj lokaciji dobiva dodatan prostor od 250 četvornih metara, a splitskom akvizicijom ulazi u područje fizikalne medicine i rehabilitacije.

Ognjen Bagatin, koji je krajem prošle godine preuzeo upravljanje Poliklinikom Sinteza, želi da ona postane snažna medicinska grupacija poznata po vrhunskim medicinskim stručnjacima i najsuvremenijoj opremi. Cilj Poliklinike omogućiti je korisnicima da sve potrebne medicinske usluge dobiju u jednoj ustanovi – brzo i učinkovito. Zbog novog tempa života takve su usluge nužne sve većem broju ljudi.

Poliklinika Fides, osnovana 2016. godine, pruža uslužne djelatnosti fizikalne medicine i rehabilitacije, s naglaskom na individualan pristup i rad s pacijentima u rehabilitaciji najsuvremenijom robotikom kroz Bobath koncept. Terapije su prilagođene radu s djecom i odraslima, tj. svima koji teže boljem i lakšem kretanju.

„Jako nam je drago da ulazimo i u ovaj segment poslovanja, a još više zato što je to i početak našeg poslovanja u Dalmaciji, u predivnom Splitu. Robotiku i suvremenu rehabilitaciju stavljamo u službu pomaganja djeci i odraslima pri rješavanju kompleksnih izazova pokretljivosti nakon moždanog udara ili zbog cerebralne paralize. Ovo je i naš prvi korak u širenju Hrvatskom. Nastavit ćemo se razvijati kako bismo građanima u Hrvatskoj omogućili jednostavan pristup liječenju i rehabilitaciji, te kako bi se naša zemlja u europskim okvirima nastavila oblikovati kao odredište zdravstvenog turizma prepoznatljivo po svojoj izvrsnosti“, kazao je Ognjen Bagatin, direktor Poliklinike Sinteza.

Nada se kako će se Poliklinika Fides u sklopu Sinteze razviti u jedan od vodećih centara za neurorobotsku rehabilitaciju u ovom dijelu Europe.

Komentirajte prvi

New Report

Close