Wolt otvara virtualne trgovine u Hrvatskoj – prva trgovina otvorit će svoja virtualna vrata u Zagrebu prije kraja godine

Autor: Promo , 13. listopad 2021. u 09:00
Foto: Wolt

Wolt Market će svojim kupcima nuditi izbor od 1500-2000 proizvoda s dostavom unutar 15 minuta od trenutka narudžbe.

Tehnološka tvrtka Wolt objavila je danas da u Hrvatsku dovodi Wolt Market, njihov koncept virtualnih trgovina. Prvi Wolt Market u Hrvatskoj svoja bi virtualna vrata trebao otvoriti prije kraja godine, te planiraju otvoriti još nekoliko lokacija u Hrvatskoj tijekom sljedeće godine.

Wolt zapošljava na nekoliko ključnih pozicija, uključujući generalnog direktora, voditelja operacija, voditelja kategorija, voditelja trgovine i voditelja nabave.

“Oduševljeni smo što ove godine možemo dovesti Wolt Market u Hrvatsku. Wolt je izgradio neusporedivo korisničko iskustvo u mnogim domenama, kao što su dizajn aplikacije, širina ponude i brzo vrijeme isporuke. Naš je cilj nastaviti u tom smjeru te izgraditi iznimno kvalitetno i jedinstveno korisničko iskustvo i s Wolt Marketom. Povratne informacije koje smo dobili iz drugih zemalja dale su nam samopouzdanje da smo na dobrom putu. Nestrpljivo čekamo vidjeti kako će se naše trgovine ovdje razvijati i saznati više o tome kako možemo biti od najveće usluge našim klijentima ”, kaže Matko Katanec, regionalni direktor Wolta.

Wolt Market će svojim kupcima nuditi izbor od 1500-2000 proizvoda s dostavom unutar 15 minuta od trenutka narudžbe.

„Neprestano tražimo nove usluge za naše korisnike i vjerujemo da je veliki izbor trgovina na Wolt platformi od presudne važnosti za budućnost. Wolt Market će biti dodatak portfoliju izvanrednih partnera s kojima već surađujemo te smo uzbuđeni što možemo predstaviti ovaj koncept na domaćem tržištu ”, kaže Marin Šušnjar, generalni direktor Wolta za Hrvatsku.

“Iako smo uzbuđeni zbog Wolt Marketa, temelj našeg poslovanja je jačanje i širenje suradnje s postojećim partnerima poput Roto – Svijet Pića, Studenca, Sancte Domenice i mnogih drugih partnera koji će nam se pridružiti u budućnosti.”

Prva Wolt Market trgovina otvorena je u Helsinkiju u proljeće 2020. Od tada se Wolt Market proširio na Grčku i nove lokacije u Finskoj te je najavljeno da će uskoro početi s radom u Češkoj, Poljskoj, Slovačkoj, Švedskoj i Danskoj.

“Ono što jasno možemo vidjeti je da ljudi žele brzu dostavu za sve više i više proizvoda. Pronašli smo dobar, održiv model za vođenje Wolt Marketa i imamo ambiciozan plan za budućnost. Tek smo počeli ali ubrzo možete očekivati više informacija o našim planovima ” kaže Katanec.

Trenutno na Woltovoj platformi postoji više od 200 maloprodajnih partnera, od namirnica do elektronike.

New Report

Close