Vodeća globalna i hrvatska tehnološka kompanija nakon Sarajeva otvora još jedan ured u BiH, traže radnike

Autor: Poslovni.hr , 16. siječanj 2019. u 10:01
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Uz više od 100 mladih inžinjera i stručnjaka trenutno zaposlenih u Bosni i Hercegovini u novom tuzlanskom uredu traži se 25 stručnjaka.

Infobip ove godine proslavlja devet godina poslovanja u BiH te, nakon Sarajeva, otvara ured u Tuzli početkom veljače ove godine. 

Uz više od 100 mladih inžinjera i stručnjaka trenutno zaposlenih u Bosni i Hercegovini u novom tuzlanskom uredu traži se 25 stručnjaka, piše portal Indikator.ba 

Infobip želi postati centar izvrsnosti inžinjerstva koji će okupljati najbolje softverske inžinjere na stvaranju inovativnih komunikacijskih rješenja. 

Infobipova agilna korporativna kultura omogućava developerima i inžinjerima da steknu iskustvo na globalnim projektima, u okruženju koje cijeni i podstiče razvoj vlastitih proizvoda. 

"Naši developeri i inžinjeri imaju prilike stvarati inovativna messaging rješenja zajedno s našim klijentima u koje se ubrajaju brendovi kao što su Uber, Viber, WhatsApp i tako mogu ostaviti svoj trag u svijetu globalnih komunikacija te imaju priliku aktivno sudjelovati u kreiranju budućnosti", zaključuje Silvio Kutić, CEO Infobipa. 

Otvorenje ureda u Tuzli donosi nove prilike za one koji žele biti dio ove uspješne poslovne priče i graditi svoju karijeru u kompaniji koja razvija najnaprednija globalna komunikacijska rješenja. 

Komentirajte prvi

New Report

Close