Velpro potpisao ugovor o strateškom partnerstvu

Autor: Poslovni.hr , 22. svibanj 2019. u 10:13
Foto: Press

Velpro i Savez udruga malih trgovaca potpisali su ugovor unaprjeđenju i jačanju tržišnog položaja članica Udruga i Velpro-a kao primarnog dobavljača.

Dugogodišnju partnersku suradnju kroz nabavu robe VELPRO – Centar plus d.o.o. i Savez udruga malih trgovaca (SUMT) potvrdili su i potpisivanjem ugovora o unaprjeđenju i jačanju tržišnog položaja članica Udruga i Velpro-a kao primarnog dobavljača. Kroz zajedničko postavljanje i ostvarenje ciljeva, Velpro i članice SUMT-a međusobno će pružati trgovačke, logističke i promidžbene usluge.

SUMT objedinjuje nekoliko udruga trgovaca koje okupljaju ukupno 276 članova – malih trgovaca na području 12 hrvatskih županija. Svaki član Udruge svojim prometom participira u ukupnom zajedničkom cilju Udruge.

„Najveći izazov u poslovanju malih trgovaca su ograničenja u nabavi i logističkim resursima te im je Velpro-ova strateška podrška ključna za normalno poslovanje. Velpro-ov prodajni tim sudjeluje i u svakodnevnim prodajnim aktivnostima kroz obilazak članica i komunikaciju o asortimanu, akcijama, isporukama robe, a malim trgovcima daje i stručnu pomoć kroz savjetovanje u upravljanju kategorijama roba u prodavaonicama. Stoga je udruživanje malih trgovaca i partnerstvo sa Velprom od iznimnog značaja za profitabilnost svakog trgovca““ – rekao je Robert Fućak, predsjednik SUMT-a.

„Osim što kao strateški dobavljač i partner jamči snagu i stabilnost malih trgovaca, kroz poslovni odnos udruga trgovaca i Velpro-a jača se i tržišni položaj primarno domaćih proizvođača na hrvatskom tržištu. Istodobno, zahvaljujući pomoći i podršci Velpro-a mala trgovina u Hrvatskoj bilježi pozitivne trendove, pa je za očekivati da će se jačanjem suradnje, ti trendovi dodatno poboljšati“ – rekao je Marko Malić, direktor sektora prodaje u Velpro-Centru plus d.o.o.

Komentirajte prvi

New Report

Close