Uvedena nova dostavnu opcija: Samoposlužni paketomati u sklopu trgovina Lidl

Autor: Poslovni.hr , 03. veljača 2021. u 14:47
FOTO: DPD

DPD Croatia predstavio je svoju novu dostavnu opciju samoposlužnih paketomata u sklopu trgovina Lidl koji omogućuju brzo i fleksibilno preuzimanje paketa gdje i kada vama najviše odgovara, 24 sata, 7 dana u tjednu. DPD ovom opcijom kreće u osam većih gradova, a planira i širenje.

A kako sve funkcionira? Jednostavno izaberite najbliži DPD paketomat u sklopu jedne od odabranih trgovina Lidl i preuzmite paket kad god želite putem partnerske aplikacije Direct4me. Korisnici primaju obavijest putem Viber/SMS-a, e-maila i putem mobilne aplikacije Direct4.me te paket mogu preuzeti u roku tri dana i to u vrijeme koje im najviše odgovara. Popis lokacija može se pronaći na www.dpd.hr. Odaberu li DPD paketomate, primatelji mogu uštedjeti tako dragocjeno vrijeme obavivši dvije stvari odjednom te uz svakodnevnu kupovinu preuzeti i svoj paket na jednom od paketomata u sklopu najbliže trgovine Lidl.

Trend preuzimanja na paketomatima u europskim zemljama već je jako porastao, a DPDgroup ima respektabilnu mrežu s preko  5.500 paketomata diljem Europe. Najpopularniji su trenutačno u baltičkim zemljama gdje ih je 483, u Francuskoj i Finskoj više od 400, a Španjolska ih ima gotovo 200.

FOTO: Press

„Korisnici danas ne žele samo čekati primitak paketa, već se žele aktivno uključiti u njegovo praćenje i primanje. Zato je tzv. „last mile“ korisničko iskustvo od izuzetne važnosti i DPD je pionir inovativnih usluga i aplikacija koje to omogućavaju. Možda ne možete biti kod kuće, a željno iščekujete svoj paket – nema problema jer DPD paketomati dostupni su vam 24 sata, 7 dana tjedno i možete sami odlučiti kada i gdje ćete ga preuzeti. Samo ga preusmjerite putem myDPD aplikacije na najbliži DPD paketomat, a na raspolaganu su vam i brojne Pickup lokacije čiju mrežu stalno širimo. Svatko može naći opciju za sebe u našoj razgranatoj mreži“, rekla nam je Snježana Stanić, direktorica marketinga i komunikacija DPD-a Croatia.
„Planovi su nam veliki i želimo u periodu od 2021. do 2025. imati 1000 Pickup lokacija te 200 paketomata diljem Hrvatske. Samo prošle godine smo u Hrvatskoj prevezli 40% više paketa u odnosu na godinu ranije te ostvarili porast broja paketa od 52% u domaćem i 25% u međunarodnom prometu“, rekao je Igor Jakovljević, direktor DPD-a Croatia.

Komentirajte prvi

New Report

Close