U 20 godina u Hrvatskoj prodali više od 300.000 vozila

Autor: VLM , 09. listopad 2019. u 10:43
Foto: Matija Habljak / Pixsell

Porsche Croatia generalni je zastupnik za marke Volkswagen, Audi, Seat, Škoda, Volkswagen gospodarska vozila i Das WeltAuto, a 20. obljetnicu rada raskošno su proslavili.

Tvrtka Porsche Croatia d.o.o. proslavila je 20 godina uspješnog poslovanja na hrvatskom tržištu u društvu svojih poslovnih partnera, ovlaštenih trgovaca i servisera, predstavnika proizvođača i zaposlenika. U tih 20 godina na našem je tržištu prodala više od 300.000 vozila.

I sadržajem i brojem gostiju impresivna proslava u Areni Zagreb bila je obogaćena i glazbeno-scenskim spektaklom najvećih hrvatskih zvijezda, poput Josipe Lisac, Nine Badrić, Jelene Rozge, Franke Batelić, Petra Graše i Nene Belana. Pratio ih je bend A strana pod vodstvom Ante Gele. Zanimljiv dio proslave bila je i izložba 24 automobila koji obilježavaju povijest tvrtke. Gosti su imali priliku prvi put u Hrvatskoj uživo vidjeti tri električna automobila budućnosti: Volkswagen ID.3, koji je svjetsku premijeru imao početkom rujna u Frankfurtu, te dva konceptna modela automobila budućnosti – Škodu Vision iV i Audi Pebble beach PB 18.

Domaćini proslave 20. godišnjice poslovanja tvrtke bili su članovi uprave, Ivo Ivančević i Franz Lohninger, koji su predstavili i promjenu u upravi tvrtke. Nakon 20 godina karijere, Franz Lohninger odlazi u mirovinu. Novi član uprave je Florian Steiner.

Komentirajte prvi

New Report

Close