Tisak povisio plaće, najavili i nove pogodnosti za radnike

Autor: Poslovni.hr , 11. veljača 2019. u 15:34
Foto: Žarko Bašić / Pixsell

‘Sretni smo što smo zbog dobrih poslovnih rezultata u 2018. godini u mogućnosti nagraditi naše radnike.’

Tisak je za gotovo 90 posto svojih zaposlenika povisio plaće u mjesečnom iznosu od 416 kuna neto, a povećanje se u najvećoj mjeri odnosi na prodavače, radnike u skladištu, dostavljače i vozače te će stupiti na snagu od veljače 2019. godine.

Povećanje plaće u ovom najvećem maloprodajnom lancu kioska u Hrvatskoj izravni je rezultat uspješnog poslovanja Agrokorove kompanije koja je tijekom 2018. godine značajno podizala profitabilnost i operativnu uspješnost te je u zadnjih nekoliko godina revolucionalizirala koncept kioska uvođenjem brojnih novih usluga kao što su plaćanje računa, Mjenjačnica, slanje paketa i mnoge druge.

Uz nedavno isplaćenu božićnicu u uvećanom iznosu od 1.500 kuna, svi će zaposlenici Tiska u 2019. godini, sukladno kolektivnom ugovoru, dobiti uskrsnicu i regres, a i u budućnosti će fokus u kompaniji biti na unapređenju radnih uvjeta i povećanju plaća. U planu su i inicijative zapošljavanja koje će, među ostalim, obuhvatiti i umirovljenike. Njima će biti ponuđen posao na pola radnog vremena, pri čemu će uz plaću ostvariti i sva prava garantirana u kolektivnom ugovoru.

„Sretni smo što smo zbog dobrih poslovnih rezultata u 2018. godini u mogućnosti nagraditi naše radnike. Povećanjem primanja pokazujemo kako nam je njihovo zadovoljstvo vrlo važno te da cijenimo njihov svakodnevni rad“ – izjavio je Danko Duhović, predsjednik uprave Tiska.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Tisak je za gotovo 90 posto svojih zaposlenika povisio plaće u mjesečnom iznosu od 416 kuna neto
-napišite kolika je prosječna plača u Tisku(ne Perušku i sličnima) nego ovima što stvarno rade pa će svima sve biti jasno.Napišite koliko Vam lokacija radi puno radno vrijeme jer nitko za tu povišicu neće raditi.
Ovdje se izgleda nezna tko pije, ali zna se tko će platiti-narod kao i uvijek!

Hahahaha. Ovakav PR nije imao ni Todoric! Svaka cast!

New Report

Close