Tifon nastavlja sa širenjem: otvorena 50. benzinska postaja

Autor: Objava za medije , 15. lipanj 2022. u 08:00
Foto: Tifon

Vodeći brend premium benzinskih postaja proslavio otvorenje jubilarne poslovnice

Naftna kompanija Tifon otvorila je svoje jubilarno 50. prodajno mjesto u Hrvatskoj, čime nastavlja sa širenjem svoje mreže premium benzinskih postaja. Nova postaja nalazi se na autoputu Zagreb – Lipovac, blizu mjesta Babina Greda, a u njoj će, kao i u ostalim poslovnicama diljem zemlje, Tifon svojim korisnicima nuditi vrhunsko EVO gorivo i izvrsnu gastro ponudu u sklopu Fresh Corner gastro koncepta.

Ovo je, nakon Gračenica, treće prodajno mjesto Tifona na važnom prometnom pravcu Zagreb – Lipovac, otvoreno u 2022. te ujedno pedeseto u Hrvatskoj. Vrhunska ponuda i ugodan ambijent uz najviše standarde kvalitete, godinama su zaštitni znak Tifona, a najnovijom greenfield-investicijom kompanija će dodatno učvrstiti poziciju vodećeg branda premium benzinskih postaja na domaćem tržištu prodaje aditiviranih naftnih derivata iznimne kvalitete.

“Svako novo prodajno mjesto od iznimnog je uspjeha za Tifon. Brojka od 50 benzinskih postaja diljem Hrvatske potvrđuje našu strategiju proširenja maloprodajne mreže u svim područjima zemlje. Upravo su zadovoljstvo korisnika i njihovo povjerenje razlog i poticaj našeg širenja”, rekao je na otvaranju Siniša Komnenović, predsjednik Uprave Tifona ističući kako su zadovoljni kupci u fokusu poslovanja.

“Od samog početka cilj nam je biti što bliže našim kupcima te uvijek nuditi najkvalitetnije proizvode i usluge. Zato nas posebno raduje činjenica da smo za mnoge prvi izbor kada je riječ o vrhunskim gorivima i gastro ponudi na predahu od putovanja“, zaključio je Komnenović.

Novo jubilarno 50. prodajno mjesto, na lokaciji Babina Greda, putnicima osigurava moderan i ugodan prostor za odmor od putovanja, uz svježu ponudu hrane i pića te opskrbu vozila visoko-kvalitetnim gorivima na jednom mjestu.

Benzinska postaja Babina Greda kupcima nudi visoko-kvalitetna EVO goriva, pri čemu sva EVO dizelska i benzinska goriva sadrže aditive i poboljšana su inovativnom i inteligentnom EVOTECH formulom. Riječ je o liniji aditiva koja omogućuje dugotrajan učinak čišćenja motora, suzbijanje korozije te smanjuje trenje kod benzinskih i pjenjenje kod dizelskih motora.

Putnici se mogu okrijepiti i predahnuti od putovanja uz svježe i kvalitetne proizvode i usluge u Fresh Corneru. U ponudi je širok izbor toplih i hladnih napitaka, bogata selekcija kava te svježe pripravljeni sendviči, pekarski proizvodi i popularan hot-dog. Za one željne laganog, a hranjivog obroka, na raspolaganju su sezonske salate i svježe cijeđeni sokovi.

Tifon d.o.o., član MOL grupe prisutan je na tržištu Hrvatske više od 20 godina, a prodajna mreža ujedno je i najveća mreža benzinskih postaja u zemlji koja kupcima nudi isključivo aditivirana goriva. Fresh Corner koncept predstavljen 2015., unutar MOL grupe, nedavno je premašio brojku od 1.000 lokacija u Srednjoj Europi. S 10 milijuna potrošača te čak milijun transakcija dnevno koje se realiziraju širom mreže MOL prodajnih mjesta, Fresh Corner kontinuirano razvija svoju uslugu i iskustvo s lokalnim pristupom kako bi korisnicima pružio iznimnu uslugu tijekom putovanja.

New Report

Close