Svakome radniku Žita nagrada od 2.500 kuna

Autor: Poslovni.hr , 11. kolovoz 2020. u 11:10
Foto: Davor Javorović/PIXSELL

Da Grupa kontinuirano ulaže u djelatnike govori i činjenica kako im je tijekom 2019. godine isplaćeno 18 milijuna kuna dodataka na plaću

Uprava Žito grupe donijela je odluku o isplati jednokratne nagrade u iznosu od 2500 kn bruto, odnosno ukupno će biti isplaćeno 2.780.000 kuna. Prema riječima Marka Pipunića, predsjednika Uprave, ovo je zahvala djelatnicima koji svakodnevno ulažu trud i rad u svoj posao i time pridonose uspjehu tvrtke, osobito u ovim teškim i neizvjesnim okolnostima.

Upravo su djelatnici zaslužni što je Žito, koje ove godine slavi tridesetu godišnjicu, vodeća poljoprivredna i prehrambena grupa u Slavoniji, piše Glas Slavonije.

Da Grupa kontinuirano ulaže u djelatnike govori i činjenica kako im je tijekom 2019. godine isplaćeno 18 milijuna kuna dodataka na plaću, što je nastavljeno i kroz 2020. kroz isplatu nagrada i dodataka na redovnu plaću (uskrsnice, neoporezive nagrade, naknade za topli obrok, prijevoz i ostali dodaci). U nadolazećem razdoblju cilj je, kažu, dodatno unaprijediti uvjete rada i zadovoljstvo svih zaposlenika.

Komentari (1)
Pogledajte sve

A malim dioničarima naravno,ništa.

New Report

Close