SPAR ostvario suradnju sa 60 malih domaćih poljoprivrednih proizvođača

Autor: Poslovni.hr , 04. travanj 2020. u 11:34
Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

SPAR je do sada ostvario suradnju s novih 60 domaćih poljoprivrednih proizvođača i OPG-ova koji, zbog izvanredne situacije, više ne mogu svoje proizvode prodavati na tržnicama.

U prvih nekoliko dana od malih proizvođača i OPG-ova otkupili smo salate, pakirane rajčice, poriluka, blitve, peršina, špinata, matovilca i rikule te im osigurali plasman na police SPAR i INTERSPAR trgovina.

Preko distributera Osatine otkupljujemo i mladi luk od OPG-a Mrašić Ivana, OPG-a Špiranec Mladen, OPG-a Rasinec Ana, OPG-a Vedriš Ivica i OPG-a Veličan Damir. Uz to, neki proizvodi će se prodavati pod našom robnom markom Vrtovi Hrvatske, kao što su grah od OPG-a Balog, jabuke OPG-a Vesna Bašić, češnjak OPG-a Raos-Vrgorac te cvjetača i brokula tvrtke Tlzit.

Ovime proširujemo svoju suradnju s velikim brojem naših postojećih domaćih dobavljača. Ističemo da se velik broj njih nalazi pod markom Vrtovi Hrvatske. Ponosni smo da su SPAR supermarketi i INTERSPAR hipermarketi trgovine s najviše domaćih proizvoda.

Još uvijek apeliramo na male proizvođače voća i povrća koji više ne mogu plasirati svoje proizvode na tržnice, da nam se jave direktno na broj SPAR centrale 01 2410 900. Svi koji nisu u mogućnosti sami pakirati i isporučiti proizvode mogu kontaktirati distributere Marinadu, Fragarija i Osatinu koji će im u tome pomoći.

Sve dodatne informacije u vezi otkupa voća i povrća pogledajte na SPAR YouTube kanalu.

Komentirajte prvi

New Report

Close