SPAR Hrvatska djelatnicima dijeli božićnice u vrijednosti do 1.600 kuna

Autor: Poslovni.hr , 02. prosinac 2020. u 09:27
Foto: Kristina Štedul Fabac / Pixsell

Kako bi zaštitio sve svoje djelatnike u trgovinama, SPAR im je omogućio zaštitne maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva.

SPAR Hrvatska sljedećeg tjedna počinje s isplatama božićnica u vrijednosti do 1600 kuna za svoje djelatnike, ovisno o dužini staža u SPAR-u. Na ovaj način SPAR se želi zahvaliti djelatnicima u SPAR i INTERSPAR trgovinama diljem Hrvatske, zatim djelatnicima logistike kao i središnjice koji u jednoj od najizazovnijih godina svakodnevno ulažu izniman trud kako bi osigurali nesmetanu opskrbu hrane i drugih potrepština za sve građane. Božićnicu će tako dobiti više od 4000 zaposlenika.

„Kako bismo našim djelatnicima uljepšali ove blagdane s njihovim obiteljima, podijelit ćemo božićnice u vrijednosti do 1600 kuna, ovisno o dužini staža u SPAR-u. Zahvalni smo djelatnicima SPAR i INTERSPAR trgovina koji svakoga dana marljivo rade unatoč svim izvanrednim okolnostima te im ovim putem i zahvaljujemo na njihovom zalaganju“, poručuju iz SPAR-a.

Kako bi zaštitio sve svoje djelatnike u trgovinama, SPAR im je omogućio zaštitne maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva. Uz to, u svim SPAR supermarketima i INTERSPAR hipermarketima postavljene su i zaštitne barijere od pleksiglasa na svim blagajnama, a djelatnici na samoposlužnim blagajnama nose zaštitne vizire.

Komentari (1)
Pogledajte sve
Objava čeka odobrenje

New Report

Close